Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Ματς που προμηνύει θέαμα στο Anfield

Liverbet : Ματς που προμηνύει θέαμα στο Anfield

Στο τερέν του Anfield διεξάγεται το σημαντικότερο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στις Liverpool και Tottenham Hotspur. Ο Can για 3 λεπτά δεν μας άφησε να πληρωθούμε την Τρίτη απέναντι στη Huddersfield ωστόσο δεν πτοούμαστε παρά τις λεπτομέρειες που μας έχουν στερήσει το ταμείο στα τελευταία 3 παιχνίδια.

Liverpool και Tottenham παίζουν σε ένα six pointer παιχνίδι. Οι Reds έχουν μία από τις δύο αήττητες έδρες του πρωταθλήματος και ξέρουν πως δεν χρειάζεται να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας απέναντι σε μία ομάδα σαφώς καλύτερη σε αυτό το κομμάτι.

Alli και Salah πάλι αντιμέτωποι αύριο στο τερέν του Anfield
Alli και Salah πάλι αντιμέτωποι αύριο στο τερέν του Anfield

Από την άλλη και η Tottenham δεν προτίθεται να περιμένει αποκλειστικά να δει τις ορέξεις της Liverpool. Θα παίξει ποδόσφαιρο και θέλει τη νίκη. Σε αυτά οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πως στα παιχνίδια απέναντι στο Big Six που η Liverpool δεν βρήκε αντίπαλο που απλά την περίμενε κέρδισε και τα δύο, σκοράροντας μάλιστα 4 γκολ απέναντι στην Arsenal και 4 απέναντι στη City. Θα ποντάρουμε στη δύναμη της έδρας αλλά και στις καλές εμφανίσεις της Liverpool απέναντι στους μεγάλους. Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός πως η γηπεδούχος σίγουρα θα μπει πιο υποψιασμένη μετά το ματς του πρώτου γύρου ενώ πολύ δύσκολο μας φαίνεται να βγάλει η Tottenham εμφάνιση έντασης όπως με τη United μέσα σε 6 μέρες.

Πρόταση : Liverpool – Τottenham : 1 & Over 2.5, 2.80 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com