Είσαι εδώ
Home > ΓΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ > Αρθρογραφία μελών > Ας κοιτάξουμε (και) τις ακαδημίες!

Ας κοιτάξουμε (και) τις ακαδημίες!

Και ο Woodburn μέσα σήμερα για την πρόκριση

Άρθρο του αναγνώστη μας Κώστα Νικολακόπουλου

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε στο Νησί, με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα στις τάξεις των οπαδών της Liverpool.

 

Από τη μία αποχώρησε ο Βραζιλιάνος μαέστρος Felipe Coutinho  και από την άλλη κατέφθασε ο αμυντικός «ογκόλιθος» van Dijk.

Για τον Βραζιλιάνο το μόνο που έχουμε να πούμε είναι καλή επιτυχία, αλλά όποιος δεν θέλει ας μας αποχαιρετά με συνοπτικές διαδικασίες. Ο διεθνής στόπερ έρχεται με αρκετές δάφνες, για να ενισχύσει την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας που είναι η άμυνα. Όταν προσαρμοστεί για τα καλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

 

Μέχρι εδώ όλα καλά, κάτι χάσαμε και κάτι κερδίσαμε από το μεταγραφικό αλισβερίσι. Τον αν κινηθήκαμε σωστά θα το δείξουν τα αποτελέσματα του συλλόγου στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο υπογράφων ως λάτρης των παικτών που βγαίνουν από τα σπλάχνα μίας ομάδας, προσδοκά να βλέπει πιο συχνά τέτοια παιδιά, με σκοπό να ματώνουν την ένδοξη κόκκινη φανέλα.  Ο Jurgen αποδεδειγμένα έχει δώσει ευκαιρία σε κάποιους νεαρούς. Αλλά εφόσον επέλεξε τη μη περαιτέρω ενίσχυση των «Reds» ,θα πρέπει να δούμε παίκτες όπως ο Woodburn και ο Wilson (για παράδειγμα) να αγωνίζονται περισσότερο. Αυτοί με τη σειρά τους θα δώσουν πολύτιμες ανάσες στο ήδη βεβαρυμμένο από ματς ρόστερ, χωρίς να σκέφτονται πότε θα φύγουν για Βαρκελώνες και Μαδρίτες.

 

Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται εκ των εσω, βάζοντας με αυτό το τρόπο παρακαταθήκη για το μέλλον…

Woodburn
Woodburn

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com