Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Xabi : «Ιδιαίτερη η επιστροφή στο Anfield»

Xabi : «Ιδιαίτερη η επιστροφή στο Anfield»

O Alonso παρείχε συμβουλές και στις δύο ομάδες

Ο Xabi Alonso αποτελεί έναν από τους παίκτες που αγαπήθηκαν όσο λίγοι στο Liverpool τον 21ο αιώνα. Ένας πραγματικός gentleman του αθλήματος και ένας μέσος παγκόσμιας κλάσης μέσος που ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν.

Ο Ισπανός θα επιστρέψει στο Anfield το Μάρτιο για το φιλικό ανάμεσα σε θρύλους της Liverpool αλλά και θρύλους της Bayern Munchen που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και δήλωσε πως η επιστροφή του στο Anfield έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα :

O Xabi Alonso προσεχώς στο Anfield ξανά
O Xabi Alonso προσεχώς στο Anfield ξανά

«Θα είναι ιδιαίτερη για πολλούς λόγους.  Πρώτα θα είμαι στο Anfield. Δεύτερον θα φορέσω ξανά τα ποδοσφαιρικά μου παππούτσια.  Δεν το έχω κάνει από τον περασμένο Μάιο.  Θα είναι μία φανταστική ατμόσφαιρα διότι ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι οι οπαδοί και πόσο στηρίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι. Νιώθω ακόμη τη σύνδεση. Από τότε που έφυγα το νιώθω και το έχουμε κρατήσει ζωντανό. Αν γυρίζω στο Liverpool ή οπουδήποτε στον κόσμο με βλέπουν φίλοι της Liverpool μου μιλούν. Αυτό θα μείνει έτσι για πάντα» δήλωσε ο Alonso αποδεικνύοντας τη λατρεία που έχει και εκείνος για την ομάδα των «Κόκκινων».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com