Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ > O Albert Riera στο englishfootball.gr

O Albert Riera στο englishfootball.gr

Αναδημοσίευση από το englishfootball.gr με τη σύμφωνη γνώμη του (19/03/2010)

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες στη Liverpool με τον Albert Riera. Ο Ισπανός μέσος βγήκε ανοικτά και δήλωσε πως στην ομάδα υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας, ρίχνοντας τα “βέλη” του προς τον Rafa Benitez, με τον οποίο οι σχέσεις του δεν είναι καλές καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τη στιγμή που φέτος έχει λίγο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Η απάντηση του Benitez ήταν άμεση με τον Ισπανό τεχνικό να μην επιτρέπει στον Riera να προπονείται μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας, “κόβοντάς” τον παράλληλα από τα παιχνίδια με Lille και Manchester United.

Το englishfootball.gr και ο Δημήτρης Βέργος μίλησαν αποκλειστικά με τον Albert Riera με τον Ισπανό μέσο να επιβεβαιώνει τις κακές σχέσεις τις οποίες έχει με τον Rafa Benitez, διαψεύδοντας παράλληλα κάποια αγγλικά δημοσιεύματα, τα οποία τον ήθελαν εκτός από τις δηλώσεις που έκανε να έχει χτυπήσει επίσης και νεαρό παίκτη της ομάδας κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

-Albert καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι εκτός προπονήσεων της ομάδας, κάτι το οποίο θα ισχύει μέχρι και τη Δευτέρα;

Ναι, θα είμαι εκτός προπονήσεων μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη.

-Κάποια αγγλικά δημοσιεύματα σε θέλουν πέρα από τις δηλώσεις που έκανες, να χτύπησες και κάποιον νεαρό παίκτη στην προπόνηση. Κάτι τέτοιο αληθεύει;

Όχι. Δεν χτύπησα κανέναν παίκτη στην προπόνηση και ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θα συμμετέχω στις προπονήσεις της ομάδας είναι οι δηλώσεις τις οποίες έκανα.

-Έχεις κανονίσει κάποιο ραντεβού για να μιλήσετε με τον Benitez την ερχόμενη εβδομάδα;

Ακόμη κάτι τέτοιο δεν έχει οριστεί. Οι σχέσεις μας αυτή τη στιγμή με τον Benitez είναι κρύες. Δεν μιλάμε καθόλου και δεν ξέρω τι θα συμβεί με αυτό το θέμα.

-Τι σκέφτεσαι για το μέλλον σου στην ομάδα; Θα ήθελες να φύγεις από τη Liverpool;

Όχι δεν θέλω να φύγω από την ομάδα. Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Απλά θέλω να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Θέλω να αγωνίζομαι περισσότερο καθώς υπάρχει και το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι και θα ήθελα να βρίσκομαι στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας.

-Και μία τελευταία ερώτηση. Ο Ολυμπιακός ακούστηκε τον χειμώνα ότι ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή σου. Κάτι τέτοιο αληθεύει;

Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τον Ολυμπιακό και δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com