Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Δεν είναι στο επίπεδο του Batshuyai o Salah!»

«Δεν είναι στο επίπεδο του Batshuyai o Salah!»

Σύγκριση του Michy Batshuyai με τον Mohamed Salah. Ναι καλά διαβάζετε. Το ακούσαμε και αυτό σε αυτόν τον μάταιο κόσμο. Σύγκριση ενός επιθετικού με έναν εξτρέμ. Και η σύγκριση αυτή καταλήγει υπέρ του για λίγο ακόμη επιθετικού της Chelsea.

Ο Βέλγος επιθετικός πιθανότατα σήμερα θα αποχωρήσει με πιθανότερο προορισμό τη Borussia Dortmund και ο πρώην παίκτης της Chelsea Pat Nevin θεωρεί πως ο Batshuyai , ο οποίος έχει σκοράρει 12 γκολ σε 26 παιχνίδια , δεν παίρνει όση πίστωση αξίζει η συνεισφορά του στους «Μπλε» :

Salah και Batshuyai μπήκαν για λίγα λεπτά στην ίδια..εξίσωση
Salah και Batshuyai μπήκαν για λίγα λεπτά στην ίδια..εξίσωση

«Βλέποντας τη συχνότητα που σκοράρει ο Batshuyai είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί δεν επαινείται περισσότερο.  Οι ομάδες που χρησιμοποιούν και στατιστικά για να πάρουν παίκτες πρέπει να τον σκεφτούν και να πουν Ουάου!  Μόνο δύο επιθετικοί στην Premier League έχουν φέτος καλύτερη αναλογία γκολ και χρόνου συμμετοχής από εκείνον : ο Aguero και φυσικά και ο Harry Kane. O Michy είναι στο γκολ ανά 100 λεπτά και μόνο τρεις παίκτες είναι σε αυτό ή κάτω από αυτό στο πρωτάθλημα. Ακόμη και ο Salah στη Liverpool σε μία φανταστική σεζόν δεν έχει αυτό το επίπεδο παρότι σκοράρει πολύ και δίνει ασίστ. Δεν αναιρεί κάποιος πόσο καλοί είναι παίκτες όσο ο Salah αλλά τα στατιστικά είναι περίεργα.» δήλωσε ο πρώην επιθετικός της ομάδας του Λονδίνου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com