Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Huddersfield – Liverpool (preview)

Huddersfield – Liverpool (preview)

Huddersfield και Liverpool έρχονται αντιμέτωπες σε μία κομβική αναμέτρηση για τη συνέχεια της πορείας και των δύο ομάδων και οι φίλοι και κουμπάροι, David Wagner και Jurgen Klopp, δεν έχουν κανένα περιθώριο να χαρίσουν ούτε κάστανο. Σέντρα στις 22.00 ώρα Ελλάδος.

H Huddersfield απέχει μόλις δύο πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και δυσκολεύεται πολύ με τους μεγάλους της κατηγορίας εντός έδρας. Ωστόσο ο Wagner στις δηλώσεις του αξιολόγησε μετριοπαθώς την κακή στιγμή της Liverpool τονίζοντας πως εγγυάται μία πιθανότητα στην ομάδα του αλλά τίποτε παραπάνω. Οι Terriers ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς στην έδρα τους και πετυχαίνουν μία Liverpool πληγωμένη.

Πληγωμένη από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο αλλά και από τα αγωνιστικά προβλήματα των τελευταίων δύο αγώνων. Ο Klopp δεν κρύφτηκε και αποδέχτηκε πως η πίεση επέστρεψε για τα καλά στα αποδυτήρια της ομάδας του και θα εκλείψει κάπως μόνο αν αύριο βράδυ κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί. Οι Reds έχουν την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα ωστόσο θα πρέπει να παράξουν καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που παρήξαν στα τελευταία δύο ενενηντάλεπτα.

H Huddersfield επιδιώκει να εκμεταλλευτεί την κακή στιγμή της Liverpool
H Huddersfield επιδιώκει να εκμεταλλευτεί την κακή στιγμή της Liverpool

Αγωνιστικά νέα : Για τους γηπεδούχους αμφίβολος ο βασικός χαφ Williams ενώ ο νεαποκτηθείς Kongolo θα ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς κατά πάσα πιθανότητα. Ο Klopp δεν υπολογίζει σε Klavan, Lallana, Clyne, στο δρόμο της εξόδου ο Sturridge που δεν υπολογίζεται ενώ κατά τα άλλα δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Στατιστικά στοιχεία :Από το 1959 έχει να νικήσει η Huddersfield τη Liverpool.

-Kαμία νίκη έκτοτε σε 11 απόπειρες.

-Αν ηττηθεί η γηπεδούχος για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1971-1972 θα χάσει διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος στη μεγάλη κατηγορία.

-Έχει επίσης δεχτεί τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από όλες τις άλλες στην Premier League φέτος (30).

-Αν επικρατήσει της Liverpool αύριο, μετά την Portsmouth το 2003-2004 θα είναι η πρώτη νεοφώτιστη που νίκησε United και Liverpool εντός έδρας την ίδια χρονιά. 

-Η Liverpool έχει να ηττηθεί διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα από το Σεπτέμβριο του 2015.

-Ο Van Dijk έχει ξεκινήσει 12 παιχνίδια φέτος στην Premier League (11 με Southamtpon και 1 με Liverpool) και μόλις μία φορά η ομάδα του δεν δέχτηκε γκολ.

Διαιτητής : Kevin Friend

Μοιραστείτε το!

One thought on “Huddersfield – Liverpool (preview)

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com