Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > O Ward αποκαλύπτει Huddersfield και Wagner!

O Ward αποκαλύπτει Huddersfield και Wagner!

ward

Είναι ένας από τους παίκτες που μπορουν, αν μη τι άλλο, να πουν πως γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον David Wagner. Είναι σίγουρα ο μόνος στη Liverpool – Klopp εξαιρουμένου – που μπορεί να το ισχυριστεί. Ο Danny Ward, τερματοφύλακας των Reds και πέρυσι δανεικός στην ομάδα της Huddersfield που πήρε την μεγάλη άνοδο στην Premier League (της οποίας μάλιστα υπήρξε και πρωταγωνιστής και εκείνος) μίλησε στο επίσημο site της Liverpool και ανέλυσε το «φαινόμενο Wagner» αλλά και το γήπεδο της Huddersfield, έδρα στην οποία θα αγωνιστεί αύριο η ομάδα του Jurgen Klopp.

«Το γήπεδο μπορεί να γίνει μια ζεστή ατμόσφαιρα.» είπε ο Ward. «Ο κόσμοςτης Huddersfield στηρίζει θερμά την ομάδα ανεξάρτητα αν είναι εντός ή εκτός έδρας. Εντός, ειδικά αν έρχεται μια μεγάλη ομάδα σαν κι εμάς, θα είναι τεράστιο παιχνίδι. Έχουν δείξει ότι δεν μασάνε από μεγάλες ομάδες, κερδισαν εντελώς δίκαια την Manchester United. Έχουν μάθει απ’τα προηγούμενα παιχνίδια τους και δεν παίζουν όπως στην Championship, έχουν προσαρμοστεί και ξέρουν ότι δεν μπορούν να πιέζουν αλλά να είναι υπομονετικοί και πειθαρχημένοι.»

«Έχουν αναβαθμιστεί σε συγκεκριμένες περιοχές και δαπανήσει αρκετά χρήματα. Θυμάμαι ότι πέρυσι το ρεκόρ τους ήταν 1.6 εκατομμύρια λίρες και στην αρχή του καλοκαιριού αγοράζανε παίκτες με 10 φορές παραπάνω χρήματα. Ήταν τόσο παράξενο αυτό. Αλλά έχουν ακόμα τον πυρήνα που ήταν πέρυσι και έχουν το περσινό πνεύμα. Αυτό οφείλεται στον ιδιοκτήτη της ομάδας, που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Huddersfield και αγαπάει τον σύλλογο. Έχουν δέσιμο με όλους στην ομάδα, όχι μόνο οι παίκτες αλλά και οι υπάλληλοι και προφανώς ο κόσμος είναι πίσω απ’την ομάδα ανεξαρτήτου συνθήκης»

ward

Πως είναι όμως ο David Wagner ως προπονητής;

«Είναι παρόμοιος με τον Klopp σε κάποια πράγματα αλλα τελείως διαφορετικός σε άλλα. Παίζουν παρόμοιο ποδόσφαιρο αλλά οι δύο ομάδες είναι τελείως άλλα μεγέθη και η Huddersfield το αναγνωρίζει αυτό. Ο Wagner μας θύμιζε ότι ήμασταν ένα μικρό σκυλί ήθελε να τα βάζει με τα μεγάλα , όμως αυτό ήταν περυσι. Τώρα όλοι οι αντίπαλοι είναι μεγάλα σκυλιά. Οι παίκτες πιστεύουν το όραμά του, έχει πολλές τακτικές ικανότητες ενώ ως χαρακτήρας και ως man-manager είναι τοπ κλάσης.

«Μπορεί να έχω συνδεθεί με την Huddersfield αλλά αυτό αύριο δεν ισχύει!» συνέχισε ο Danny. «Ήταν κάτι ξεχωριστό το περσινό, γιατί όλοι λέγανε ότι θα μείνουμε τελευταίοι και τελικά ανεβήκαμε, και ακόμα και μέσα στην σεζόν όλοι λέγανε ότι δεν θα τα καταφέρναμε! Υπάρχει μία ξεχωριστή ψυχοσύνθεση που μας έφερε εκεί που βρεθήκαμε. Το να τελειώσει η περσινή σεζόν έτσι και να ανεβούμε κατηγορία ήταν ξεχωριστό. Είναι ένας σύλλογος που πάντα θα έχω στην καρδιά μου, αλλά παίζω στη Liverpool, επομένως πρέπει να κερδίσει η Liverpool την Τρίτη» κατέληξε ο Ουαλός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com