Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp και Pardew διαφωνούν για VAR

Klopp και Pardew διαφωνούν για VAR

Ο Jurgen Klopp ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την όλη εικόνα της Liverpool

Η ενεργή χρήση του VAR στην χθεσινή αναμέτρηση άφησε τους πάντες σκεπτικούς όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις των Klopp και Pardew μετά από το τέλος του αγώνα, με τις γνώμες τους να μην είναι σύμφωνες.

«Νομίζω πως είναι φυσιολογικό» είπε ο Jurgen. «Είναι σημαντικό να ακυρώνεται ένα γκολ όταν δεν πρέπει να μετρήσει, αυτό θέλουμε όλοι. Συνήθως, μετά από αυτές τις δύο καταστάσεις, τώρα θα συζητούσαμε για μία ήττα την οποία ίσως δεν αξίζαμε επειδή σκόραραν αντικανονικά και δεν μας έδωσαν πέναλτι. Είναι λογικό να θέλει λίγο παραπάνω χρόνο στην αρχή, όμως είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα βελτιωθεί η διαδικασία». Ωστόσο, ο Pardew δεν συμφωνεί με αυτό.

Για το VAR μίλησε ο Klopp.
Για το VAR μίλησε ο Klopp.

«Δεν νομίζω ότι κανένας από εσάς θέλει να το δει στο μέλλον» είπε για το VAR στους δημοσιογράφους.«Πρώτον, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία από την διαιτητή σε εμάς, όπως γίνεται στο NFL (πρωτάθλημα αμερικανικού φούτμπολ). Ακύρωσε το γκολ του Dawson και ο τέταρτος διαιτητής μου είπε ότι αν δεν υπήρχε το VAR, δεν θα είχε ακυρωθεί σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου αυτό το γκολ. Εντάξει, ήταν αρκετά οριακό και υπάρχει αμφισβήτηση. Από την άλλη, πήρε τέσσερα λεπτά η διαδικασία στο πέναλτι του Salah και μετά είχαμε τραυματισμό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανησυχία μου. Ήταν πολύ περίεργη η όλη διαδικασία» συμπλήρωσε στο τέλος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com