Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Ιταλοί γράφουν για συμφωνία Inter – Sturridge

Οι Ιταλοί γράφουν για συμφωνία Inter – Sturridge

Προς την πόρτα της εξόδου ο Sturridge;

Ρεπορτάζ στην Ιταλία, μπλέκουν το όνομα του Daniel Sturridge με την Inter, η οποία φαίνεται να θέλει να φέρει τον Άγγλο επιθετικό στο Μιλάνο.

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, πιστεύουν ότι ο Sturridge είναι στην πόρτα της εξόδου από την Liverpool.Στο σημερινό παιχνίδι των Reds με την West Brom, υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει ο Άγγλος διεθνής, όμως η παραμονή του είναι δύσκολη.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Daniel θέλει χρόνο συμμετοχής, για να μπορέσει να κερδίσει και μία θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, με την αποστολή της εθνικής Αγγλίας.

Αναφέρθηκε στον Sturridge ο Klopp.
Αναφέρθηκε στον Sturridge ο Klopp.

Μία ιταλική σελίδα, γράφει πως η Inter έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Sturridge, για δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα του Μιλάνου.Στην συμφωνία θα υπάρχει και όψιον αγοράς, αλλά εμείς δεν πιστεύουμε ακόμη τίποτα.

Ο Jurgen Klopp μίλησε για την περίπτωση του Άγγλου ποδοσφαιριστή και ανέφερε:

«Ποτέ δεν υποσχέθηκα σε έναν παίκτη ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής για τους επόμενους μήνες.Δεν είναι πιθανό.Όταν ο Daniel είναι σε καλή κατάσταση και κάνει προπονήσεις, είναι ένας τρομερός επιθετικός.Δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό.Δεν παίζει τις τελευταίες βδομάδες για διαφορετικούς λόγους»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com