Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson : «Ξέρω πως θα αντιδράσουμε»

Henderson : «Ξέρω πως θα αντιδράσουμε»

Αίσθηση άμεσης αντίδρασης έχει ο Jordan Henderson ενόψει της σημερινής αναμέτρησης για ένα θεσμό που ο ίδιος θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο match programme της αναμέτρησης.

Ο αρχηγός θεωρεί πως γνώρισμα των μεγάλων ομάδων είναι να ξέρουν να αντιδρούν πάντα με θετικό τρόπο σε άσχημα αποτελέσματα όπως η ήττα από τη Swansea :

Σημαντικότατος στόχος το FA Cup σύμφωνα με τον Henderson
Σημαντικότατος στόχος το FA Cup σύμφωνα με τον Henderson

«Οι ομάδες που θέλουν να πετύχουν πάντα αντιδρούν με θετικό τρόπο. Αν δείτε και πέρυσι όπως και φέτος αντιδράσαμε αμέσως μετά από στιγμές που κολλλήσαμε.  Νομίζω μπορεί να γίνει χαρακτηριστικό αυτών των αποδυτηρίων πως δεν βυθιζόμαστε μετά από μία ήττα αλλά και πως περιορίζουμε την επίδρασή της.  Η αντίδραση στην προπόνηση μετά τη Δευτέρα με έκανε να δω αυτό που ήξερα ήδη. Τα παιδιά θα έπαιζαν ξανά ακόμη και αν είχε κανονιστεί ένα παιχνίδι στο Melwood και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Να δείξουμε πως είμαστε μία ομάδα που απαντά άμεσα.  Είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς και σημαντικό να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.  Ξέρω ότι πάντα υπάρχει κουβέντα για το FA Cup και το σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά προσωπικά δεν αμφέβαλα ποτέ για τη σημασία του. Το FA Cup είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμένα αλλά και κάθε άλλον στα αποδυτήρια. Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια και το FA Cup έχει μεγάλη σημασία.» είπε ο επιστρέφων στη δράση Jordan Henderson.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com