Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Ο Van Dijk ο καλύτερος αμυντικός στην Premier League!»

«Ο Van Dijk ο καλύτερος αμυντικός στην Premier League!»

Μέλι έσταζε για τον Virgil Van Dijk o Michail Antonio. O παίκτης της West Ham ρωτήθηκε για τον δυσκολότερο παίκτη που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα στην καριέρα του και δεν ήθελε πολλά πολλά για να ρίξει στην κουβέντα το όνομα του Virgil Van Dijk.

«Μιας και είμαι επιθετικογενής παίκτης, ως αντίπαλο θα πρέπει να πω τον Virgil Van Dijk.» τόνισε ο Antonio. «Έχει στην κυριολεξία τα πάντα που μπορείς να θελήσεις από έναν αμυντικό, ένα σέντερ μπακ. Τον έχω σε υψηλή εκτίμηση, πιθανώς να είναι και ο καλύτερος σέντερ μπακ στο πρωτάθλημα» συνέχισε ο Antoniο, ο οποίος μάλιστα είπε καλά λόγια και για άλλον έναν Red, τον Adam Lallana!

van dijk

«Ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ήταν ο Adam Lallana!» συνεχισε. «Απλά θεωρώ ότι έχει ποιότητα. Είναι αμφιδέξιος με τα πόδια του, όταν έπαιζα στην Southampton τον ρωτούσα ποιο είναι το καλό του παίδι συνέχεια και πάντα μου απαντούσε και τα δύο! Επέμενα ότι όλοι έχουν ένα καλό πόδι,όμως αυτός συνέχιζε να λέει ότι έχει και τα δυο εξίσου. Και πραγματικά δεν μπορούσα να τα ξεχωρίσω. Είναι απίστευτο. Δεν είναι γρήγορος, αλλά περνάει τους αντιπάλους γιατί έχει πολλή ενέργεια και ποιότητα.»

Μήπως ο Antonio στέλνει… μηνύματα ενδιαφέροντος με τις δηλώσεις του;;

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com