Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – West Bromich Albion (preview)

Liverpool – West Bromich Albion (preview)

Η Liverpool φιλοξενεί τη West Bromich Albion στο Anfield στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για τη φάση των «32» του FA Cup. Σέντρα στις 21.45 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds καλούνται να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα από τη Swansea που σηματοδότησε την πρώτη ήττα της ομάδας του Klopp σε όλες τις διοργανώσεις μετά τις 22 Οκτωβρίου. Ο Γερμανός προπονητής αναμένεται να κάνει αλλαγές φρεσκάροντας την ενδεκάδα του έχοντας στο νου του και το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στη Huddersfield για το πρωτάθλημα. Mignolet, Lovren, Ings, Alexander Arnold είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα ενώ οι Henderson και Moreno έχουν επίσης πολύ καλές πιθανότητες επιστροφής.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Alan Pardew ταξιδεύει στο Liverpool για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο μετά την ισοπαλία με την Everton το προηγούμενο Σάββατο. Προτεραιότητα των φιλοξενούμενων ασφαλώς και είναι η παραμονή στην Premier League ωστόσο με το παιχνίδι που έρχεται μεσοβδόμαδα να είναι εκτός έδρας απέναντι στη Manchester City δύσκολα θα πάρουν τελείως ελαφρά τη καρδία την αυριανή αναμέτρηση. Εξάλλου, ο Alan Pardew πάντα λάμβανε σοβαρά υπ΄όψιν τα Κύπελλα.

H Liverpool υποδέχεται τη WBA αύριο βράδυ
H Liverpool υποδέχεται τη WBA αύριο βράδυ

Αγωνιστικά νέα : Επιστρέφουν από τραυματισμούς οι Sturridge, Henderson και Moreno ενώ ξεπέρασαν τις ιώσεις που τους ταλαιπωρούσαν οι Lovren και Klavan εκ μέρους γηπεδούχων.  Επιδημία γρίπης στη West Brom με τους James McClean, Jay Rodriguez, Ben Foster, Ahmed Hegazi και Gareth McAuley να είναι αμφίβολοι μιας και δεν μπόρεσαν να προπονηθούν κανονικά.

Στατιστικά στοιχεία : -Χωρίς επιτυχία σε τρεις αναμετρήσεις απέναντι στους Baggies στο Κύπελλο είναι η Liverpool.

-Xωρίς ήττα ωστόσο απέναντι στη WBA στα τελευταία της 9 παιχνίδια είναι η ομάδα του Klopp.

-Δύο νίκες στα τελευταία της επτά εντός έδρας παιχνίδια κυπέλλου έχει η ομάδα μας.

-Μία πρόκριση από τις τελευταίες της 9 συναντήσεις στο θεσμό με ομάδες της Premier League μετρά η West Brom.

-Aήττητοι επί 19 διαδοχικά παιχνίδια στο Anfield οι Reds.

 

Μοιραστείτε το!

One thought on “Liverpool – West Bromich Albion (preview)

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com