Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet: Ματς με αρκετές αλλαγές στο Anfield

Liverbet: Ματς με αρκετές αλλαγές στο Anfield

Στο Anfield συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον μας σήμερα Σάββατο, με τη Liverpool να υποδέχεται τη West Bromich Albion στα πλαίσια του τέταρτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Firmino σημάδεψε το δοκάρι στις καθυστερήσεις στο Liberty Stadium πριν από λίγες ημέρες και έτσι δεν πλήρωσε τη στήλη που βασίστηκε σε εκείνον για anytime scorer στην αναμέτρηση. Μετά την ήττα από τη Swansea, oι γηπεδούχοι ψάχνουν να επανέλθουν άμεσα στις επιτυχίες για έναν θεσμό που τους ενδιαφέρει πολύ μιας και αποτελεί εφικτό στόχο για να είναι ο πρώτος  τίτλος μετά το 2012. Από την άλλη, οι Baggies έχουν πρώτα το νου τους στραμμένο στην παραμονή αλλά με το παιχνίδι απέναντι στη Manchester City την Τετάρτη να μην είναι και το πιο πιθανό για να πάρουν πόντους, δεν θα αμελήσουν τελείως το σημερινό παιχνίδι.

Liverpool και West Brom διεκδικούν στο Anfield εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου
Liverpool και West Brom διεκδικούν στο Anfield εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου

Ο Jurgen Klopp θα προβεί σε αρκετές αλλαγές μιας και η ομάδα του ταξιδεύει την Τρίτη για να αντιμετωπίσει τη Huddersfield εκτός έδρας. Αυτό ίσως δεν βοηθήσει στο ρυθμό του αγώνα σε συνδυασμό με την προσέγγιση των φιλοξενούμενων που δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από το 0-0 του Anfield στις αρχές του Δεκέμβρη.

Πάμε στο λογικό εύρος των 2-3 γκολ από το οποίο θεωρούμε πως δύσκολα θα ξεφύγει η αναμέτρηση.

Πρόταση : Liverpool – WBA : 2-3 γκολ, 2.17 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com