Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Τέλειος αρχηγός ο Henderson»

Klopp: «Τέλειος αρχηγός ο Henderson»

Απίστευτο ξέσπασμα Klopp στο Post Match Interview

Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Jordan Henderson είναι μεγάλη ως προς την καταλληλότητα του για να είναι αρχηγός, όμως ο Jurgen Klopp δεν συμφωνεί με αυτή τη γνώμη. Επίσης, ανέφερε τον Milner και μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα των ημερών.

«Ο Henderson είναι τέλειος αρχηγός, το ίδιο και ο Milner ως υπαρχηγός, αλλά αν δεν είναι στο γήπεδο, κάποιος πρέπει να το φορέσει (σ.σ. εννοεί το περιβραχιόνιο). Στο γήπεδο, πρέπει να μοιράζεις τις ευθύνες. Δεν ήταν στα πλάνα μου να το μοιράσω σε εφτά διαφορετικούς παίκτες, δεν είμαι ασεβής ως προς αυτό» δήλωσε ο Jurgen.

O Klopp με τον Henderson
O Klopp με τον Henderson

«Σε αυτόν τον σύλλογο, είναι διαφορετικό, επειδή ο Stevie ήταν αρχηγός και σηκώνει κουβέντα για το ποιος μπορεί να καλύψει αυτόν τον ρόλο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την αρχηγία του Jordan» συμπλήρωσε, ενώ μίλησε για τα δύο παιχνίδια σε σύντομο διάστημα.

«Δεν είναι το ότι έχουμε πολλές επιλογές, αλλά το Σάββατο – Τρίτη είναι νορμάλ. Όπως και να έχει, θα αγωνιστούν αυτοί που είναι σε καλύτερη κατάσταση» είπε με νόημα ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com