Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moreno: «Θέλω να επιστρέψω στην βασική ενδεκάδα»

Moreno: «Θέλω να επιστρέψω στην βασική ενδεκάδα»

Ο Alberto Moreno επέστρεψε από τον τραυματισμό του και προειδοποιεί τον Andy Robertson ότι είναι έτοιμος να παλέψει για την θέση του στην ενδεκάδα.

Ο Moreno είχε χτυπήσει στον αστράγαλο στον εντός έδρας αγώνα με την Spartak Moscow για το Champions League.Πλέον, μετά από 1,5 μήνα μακριά από τα γήπεδα, είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Ο Ισπανός ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και θέλει να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των Reds.Τον καιρό που έλειπε, ο Andy Robertson ήταν βασικός και είχε εντυπωσιάσει τον κόσμο της Liverpool με το πάθος του και το ταλέντο του.

Ο Robertson έχει πάρει την θέση του Moreno στην αρχική ενδεκάδα.
Ο Robertson έχει πάρει την θέση του Moreno στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Alberto μίλησε στην επίσημη σελίδα της Liverpool και αναφέρθηκε στον Σκωτσέζο συμπαίκτη του.

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και να πούμε ότι ο Andy τα πάει πάρα πολύ καλά.Έχει κάνει καλές εμφανίσεις και έχει παίξει μερικά τρομερά παιχνίδια»

«Ήταν δύσκολο για εκείνον στην αρχή της σεζόν γιατί δεν είχε αρκετές συμμετοχές.Δεν είναι εύκολο να παίζεις βασικός στα μέσα της σεζόν οπότε πιστεύω τα έχει πάει άψογα σε αυτό το κομμάτι»

«Πάντα είναι δύσκολο να βρεις θέση βασικού σε μία ομάδα όπως είναι η Liverpool.Όπως ήταν προφανές, μετά τον τραυματισμό μου, πήρε την ευκαιρία του και την άρπαξε και με τα δύο χέρια»

«Προπονούμαι σκληρά και θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσω ξανά την θέση μου στην αρχική ενδεκάδα»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com