Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σκέψεις για Bogdan στην Leeds United

Σκέψεις για Bogdan στην Leeds United

Με τα χρώματα της Hibernian θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Adam Bogdan.

Ένα αρκετά ξεχασμένο θέμα φέρνουν στην επικαιρότητα τα σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν τον Adam Bogdan.

Σύμφωνα με την Express, η οποία επικαλείται ως πηγή την Yorkshire Evening Post, μία εφημερίδα αρκετά έγκυρη σε θέματα της Leeds United, η ομάδα της Championship έχει στα υπόψιν της τον Ούγγρο τερματοφύλακα των Reds ως πιθανό αντικαταστάτη του Andy Lonergan, τον οποίο θέλει η Sunderland. Η Leeds δεν βρίσκεται υπό πίεση για να παραχωρήσει τον τερματοφύλακα της και θα τον δώσει μόνο αν βρει αντικαταστάτη, με τον Bogdan να υπάρχει τους υποψήφιους, ωστόσο αναφέρεται ότι θα γίνει κίνηση για δανεισμό του παίκτη.

Θα κάνει κίνηση για Bogdan η Leeds;
Θα κάνει κίνηση για Bogdan η Leeds;

Γιατί αναφέρεται ξεχωριστά το τελευταίο; Ο Ούγγρος βρίσκεται τέταρτος στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων της Liverpool, ενώ έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Νοέμβριο του 2016, όταν και τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, ενώ βρισκόταν δανεικός στην Wigan Athletic. Επομένως, είναι λογική η θέληση της Leeds να τον θέλει ως δανεικό. Όμως από την πλευρά της Liverpool, ο παίκτης έχει μόλις 18 μήνες στο συμβόλαιό του, επομένως θα ήταν πολύ πιθανό να προσπαθήσει να πείσει την Leeds να αγοράσει τον παίκτη, αν υπάρξουν συζητήσεις.

Ό,τι κι αν συμβεί, ο παίκτης δεν έχει μέλλον στον Merseyside εδώ και χρόνια, επομένως ίσως ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com