Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εύκολη νίκη με πρωταγωνιστή Adekanye για την U23!

Εύκολη νίκη με πρωταγωνιστή Adekanye για την U23!

adekanye

Με τον Bobby Adekanye να πετυχαίνει 2 γκολ η U23 της Liverpool επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Charlton με 4-1 στο Chester. Η ομάδα του Neil Critchley κέρδισε εύκολα την Charlton για τον θεσμό του Premier League Cup και κάπως έτσι κρατάει ζωντανές τις ελπίδες της για το κυνήγι του Κυπέλλου του Πρωταθλήματος U23.

Στα του αγώνα, ο Bobby Adekanye σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης – τα πρώτα του με την φανέλα της U23 – για να βάλει γερές βάσεις επικράτησεις για τους Reds, με τον πρώην παίκτη της Barcelona να χτυπάει στο 19ο λεπτό αλλά και στο 40ο, βάζοντας το επισφράγισμα σε ένα κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο για την U23 της Liverpool. To ιδανικό πρώτο ημίχρονο χάλασε όμως στο τέλος, καθώς ο Yamfam εκμεταλλεύτηκε την χαλάρωση της κόκκινης άμυνας και σκόραρε λίγο πριν τη λήξη, διαμορφώνοντας το 2-1.

Αβεβαιότητα για το μέλλον του Wilson.
O Wilson έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το 4-1

Οι Reds επέστρεψαν από την ανάπαυλα εμφανώς αποφασισμένοι να τελειώσουν μία και καλή την υπόθεση νίκης και το κατάφεραν άμεσα. Πρώτος χτύπησε ο Toni Gomez, ενώ στη συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας, Harry Wilson, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας το 5o γκολ του απογεύματος και γράφοντας το τελικό 4-1. Έτσι, οι Reds παίρνουν την 2η νίκη τους στην φάση των ομίλων και φτάνουν τους 7 βαθμούς, όσους έχουν και οι Stoke City και Bristol City. Ο εξαιρετικά ανταγωνιστικός όμιλος των Reds έχει άλλες δυο αγωνιστικές ακόμα, στις οποίες οι Reds θα αναμετρηθούν με τους δύο άμεσους ανταγωνιστές τους, ελπίζοντας να πάρουν όσους βαθμούς απαιτούνται για να υπερσκελίσουν έναν από τους δύο και να βρεθούν στην πρώτη δυάδα που δίνει την πρόκριση για την φάση των 16.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com