Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Εκτός Μουντιάλ ο Lallana; Θα συγχαρώ ήδη την Αγγλία για τον τίτλο!»

Klopp: «Εκτός Μουντιάλ ο Lallana; Θα συγχαρώ ήδη την Αγγλία για τον τίτλο!»

Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους ο Adam Lallana.

Για την επιστροφή του Adam Lallana και το πόσο καλός παίκτης είναι ο Άγγλος διεθνής μίλησε σε συνέντευξή του ο Jurgen Klopp. O Γερμανός τεχνικός στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του 29χρονου, για τον οποίο είναι τόσο σίγουρος ότι θα αποδόσει τα μέγιστα μέχρι το τέλος της σεζόν, που η μη κλήση του στο Μουντιάλ της Ρωσίας θα του φανεί σοκαριστική!

«Ουάου. Αν ο Κύριος Southgate έχει την δυνατότητα να αφήσει τον Adam εκτός της αποστολής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τότε μπορώ ήδη να σας συγχαρώ για την κατάκτηση της διοργάνωσης!» είπε σαρκαστικά ο Klopp. «Γιατί θα πρέπει να είναι ένα ρόστερ τόσο δυνατό που δεν μπορώ να το φανταστώ. Ο Adam ήταν εκτός για μισή σεζόν και όπως όλοι οι παίκτες χρειάζεται όλες του τις δυνάμεις. Θα μπορούσε να παίξει αλλά είδατε ότι όταν έπαιξε ότι είχε στιγμές ιδιοφυίας, πολύ αποφασιστικές στιγμές που έβλεπες ότι ένιωθε την ένταση.»

«Είχε έναν σημαντικό τραυματισμό μυικό και δεν μπορούμε να τον ζωρίσουμε και να τον αναγκάσουμε να προσπαθεί ξανά και ξανά. Αυτό είναι αδύνατον. Αλλά τον χρειαζόμαστε πραγματικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Οπότε ακόμα φτιάχνει φυσική κατάσταση. Ήδη φαίνεται δραματικά διαφορετικός από τρεις, τέσσερις βδομάδες πριν, αλλά δεν είναι 100%. Είναι όμως πολύ κοντά. Μπορεί να παίξει 90 λεπτά και να είναι οκ την ώρα του αγώνα, αλλά το θέμα είναι η αποκατάσταση μετά. Αν θες μία μέρα αποκατάστασης είναι οκ, αν θες δύο όμως αρκετές φορές είναι περισσότερο απ’όσο θα θέλαμε γιατί παίζουμε κάθε τρεις ημέρες αγώνα. Αυτή είναι η κατάσταση» κατέληξε για τον Lallana o Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com