Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κανονιά» στην παράταση και αποκλεισμός για U18

«Κανονιά» στην παράταση και αποκλεισμός για U18

Δεν τα κατάφερε η ομάδα των U18 του Steven Gerrard να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Youth Cup. Η ομάδα των Reds γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Arsenal με 2-3 στην παράταση της αναμέτρησης του Anfield, παρά το γεγονός ότι αρχικά έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 2-1.

Η ομάδα της Arsenal ήταν αυτή που έκανε την αρχή, πιέζοντας και έχοντας τις φάσεις απέναντι σε μία νοθρή Liverpool. Οι Gunners προηγήθηκαν δικαιωματικά στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης με το γκολ του Robbie Burton, ο οποίος νίκησε με την βοήθεια κόντρας τον Vitezslav Jaros μπροστά από το Kop και διαμόρφωσε το 0-1. Το γκολ της Arsenal λειτούργησε ως… αφύπνιση για την ομάδα του Gerrard, η οποία παραλίγο να βρει άμεσα το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Edgar Tagseth νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Οι Reds ανέβαιναν και κάπως έτσι, στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Rafa Camacho βρήκε τον Curtis Jones ο οποίος νίκησε τον Virginia, διαμορφώνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Jones
O Curtis Jones πανηγυρίζει το ένα από τα δύο γκολ του στην αναμέτρηση

Με την φόρα που τους έδωσε το γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα, οι Reds κυνήγησαν το προβάδισμα και χρειάστηκαν μόλις 4 λεπτά για να το πετύχουν. Ο Jones «χώθηκε» στην περιοχή και εκτέλεσε (με τη βοήθεια κόντρας) από κοντινή απόσταση γράφοντας το 2-1 και προσθέτοντας κι άλλους πόντους στο μομέντουμ των Reds, οι οποίοι έδειχναν αποφασισμένοι να κλειδώσουν την υπόθεση πρόκριση και παραλίγο να το κάνουν κιόλας. Πέντε λεπτά μετά το γκολ ο Liam Millar παραλίγο να χρηστεί σκόρερ, όμως το γκολ το οποίο πέτυχε ακυρώθηκε ως  – οριακό – οφσάιντ.

Η Arsenal γλίτωσε τα χειρότερα και τελικά βρήκε και την λύση που έψαχνε απεγνωσμένα, στο 85ο λεπτο, καθώς ο Bukayo Saka, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, έγραψε με εξαιρετικό σουτ στην γωνία του Jaros το 2-2, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί η Arsenal φάνηκε πως είχε ξαναπάρει στα χέρια της το ψυχολογικό προβάδισμα και τελικά βρήκε και το ουσιαστικό προβάδισμα, με τον John-Jules. Το 2-3 δυστυχώς δεν μπόρεσε να αλλάξει και κάπως έτσι η πρώτη προπονητική εμπειρία του Steven Gerrard από το Anfield έληξε άδοξα, με την Liverpool να αποχαιρετά για άλλον ένα χρόνο το FA Youth Cup χωρίς κάποια διάκριση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com