Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ > Leto: “H Liverpool είναι το κάτι άλλο”

Leto: “H Liverpool είναι το κάτι άλλο”

Αναδημοσίευση από το englishfootball.gr με τη σύμφωνη γνώμη του (16/10/2009)

Στην 5η έκθεση αθλητικών ειδών Sports Show βρέθηκε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού Sebastien Leto, ο οποίος πέρασε και από το περίπτερο της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool, σαν πρώην παίκτης των Reds.

Ο Leto βραβεύθηκε από το supporters club της Liverpool στην Ελλάδα με ένα ομοίωμα ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στα χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα του Anfield, με τους φίλους των Reds να παίρνουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται μαζί του.

Στο περιθώριο της βράβευσής του μίλησε αποκλειστικά στα ισπανικά στο englishfootball.gr και στον Δημήτρη Βέργο.

-Sebastien πως περνάς στην Ελλάδα;

“Μου αρέσει πάρα πολύ, είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ, τόσο στον Παναθηναϊκό που αγωνίζομαι, όσο και από τη ζωή στην Ελλάδα. Βέβαια η Liverpool ήταν το κάτι διαφορετικό”.

-Έχεις αγωνιστεί στην Αγγλία με τη Liverpool, πως αισθάνεσαι όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο όπως το Anfield, με τον κόσμο της Liverpool, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ένθερμος;

“Είναι κάτι το ξεχωριστό. Η ομάδα και οι οπαδοί της Liverpool είναι το κάτι άλλο. Έχω αγωνιστεί στο Anfield σε ευρωπαϊκά παιχνίδια με Toulouse και Marseille και ήταν εντυπωσιακό συναίσθημα να παίζω μέσα σε ένα τέτοιο γήπεδο με τη φανέλα αυτού του συλλόγου”.

-Πολλοί πιστεύουν πως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι κάτι το οποίο πιστεύεις κι εσύ;

“Πράγματι στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα αγωνίζονται μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη. Τα γήπεδα είναι εκπληκτικά, ο ρυθμός των αγώνων είναι γρήγορος, έντονος, το θέαμα είναι εκπληκτικό. Φυσικά αυτή τη στιγμή μπορεί να θεωρείται το κορυφαίο”.

-Εσύ σαν παίκτης τι στυλ προτιμάς όταν αγωνίζεσαι; Αυτού του είδους, όπως το αγγλικό, ή κάτι πιο τεχνικό, όπως της Αργεντινής για παράδειγμα;

“Σαν παίκτης ναι αυτό μου ταιριάζει καλύτερα. Θέλω κάτι πιο ήρεμο, πιο τεχνικό όπως είναι το στυλ στην Αργεντινή”.

-Και μία τελευταία ερώτηση, τι μπορούμε να περιμένουμε από τη φετινή Liverpool;

“Σαφώς και το πρωτάθλημα της Premier League είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και είναι δύσκολο να φτάσεις στην κατάκτησή του. Το ξεκίνημα της Liverpool δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, συνεπώς δεν θα είναι εύκολο. Ωστόσο έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει καλά στην Ευρώπη και το Champions League είναι μέσα στις δυνατότητές της”.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com