Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Karius: «Δεν θέλω να είμαι η επιλογή 1Α ή 1Β!»

Karius: «Δεν θέλω να είμαι η επιλογή 1Α ή 1Β!»

Για άλλη μία φορά εξέφρασε την θέλησή του να καθιερωθεί ως το νούμερο ένα της Liverpool από εδώ και στο εξής ο Loris Karius. O Γερμανός τερματοφύλακας της Liverpool μίλησε στην Welt, εφημερίδα της πατρίδας του, όπου σχολίασε την απόφαση του Jurgen Klopp να προβεί σε rotation τερματοφυλάκων, αλλά και τη σχέση του με τον έτερο… μνηστήρα της θέσης, Simon Mignolet.

«Δεν θέλω να με αποκαλούν ως η επιλογή 1Α ή 1Β, αλλά η κατάσταση ήταν έτσι και δεν ήταν απόλυτα ικανοποιητική για εμένα» ξεκαθάρισε ο Karius. «Προφανώς και ήθελα να παίζω κάθε εβδομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου, αλλά ήξερα ότι θα έπαιρνα κάποια στιγμή μία νέα ευκαιρία. Τώρα πρέπει να την αρπάξω αυτήν την ευκαιρία.» είπε ο Γερμανός, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει σεβασμός μεταξύ αυτού και του «ανταγωνιστή» του, Simon Mignolet.

«Είναι μία επαγγελματική σχέση» τόνισε. «Προπονούμαστε μαζί και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Γενικά νομίζω ότι στις ημέρες μας δεν υπάρχει εχθρικότητα μεταξύ των τερματοφυλάκων μιας ομάδας. Αυτό ίσως ήταν αλλιώς στο παρελθόν.»

«Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές μίλησα με τον Jurgen Klopp και μου εξήγησε το σκεπτικό του» συνέχισε ο Karius. «Ξέρω ότι ο Klopp είναι πεπεισμένος για τις ικανότητές μου. Πάντα ένιωθα την εμπιστοσύνη του, δεν ένιωσα ποτέ αμφισβήτηση. Τον εκτιμώ πολύ ως προπονητή και ως άνθρωπο. Πάντα μπορείς να του μιλήσεις. Μας ενισχύει, ειδικά σε δύσκολες καταστάσεις και εμένα με έχει βοηθήσει να γίνω καλύτερος μέρα με τη μέρα» κατέληξε ο Γερμανός για τον συμπατριώτη του τεχνικό των Reds.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Karius: «Δεν θέλω να είμαι η επιλογή 1Α ή 1Β!»

  1. Για νουμερο 2 θα ειναι λυση πολυτελειας, Για βασικος ομως δεν φαινεται να μπορει να σταθει στο υψος.των περιστασεων.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com