Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Bellamy: «Ο Carroll δεν δούλεψε αρκετά σκληρά στην Liverpool»

Bellamy: «Ο Carroll δεν δούλεψε αρκετά σκληρά στην Liverpool»

Andy Carroll

Η μεγαλύτερη αποτυχία της Liverpool στο μετεγγραφικό παζάρι αυτή τη δεκαετία – έως τώρα – είναι ο Andy Carroll. Ο Άγγλος επιθετικός δεν δικαιολόγησε ποτέ τα λεφτά που δαπανήθηκαν για χάρη του και ο πρώην συμπαίκτης του στην Liverpool, Craig Bellamy, μίλησε ειλικρινά για τον λόγο που δεν έπιασε ποτέ, συγκρίνοντάς τον με τον τωρινό αρχηγό της Liverpool, Jordan Henderson.

«Η δύναμή του είναι στον αέρα, είναι πολύ δύσκολο να τα βάλεις μαζί του. Αλλά γενικά είναι δύσκολο να συνεργαστείς μαζί του, δεν βλέπει το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά στο The Debate του Sky Sports.

Τον λόγο που απέτυχε στην Liverpool ο Andy Carroll εξήγησε ο Craig Bellamy.
Τον λόγο που απέτυχε στην Liverpool ο Andy Carroll εξήγησε ο Craig Bellamy.

«Πιστεύω ότι δεν δούλεψε αρκετά σκληρά για να γίνει ο παίκτης που ήθελε να γίνει. Δεν είδα ούτε μία ίντσα αυτής της δουλειάς, εν αντιθέσει με τον Jordan Henderson. Θυμάμαι ότι περνούσε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά (ο Hendo) συνέχιζε να προπονείται και να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Θυμάμαι να του λέω ότι θα γίνει μεγάλος παίκτης, απλά και μόνο από την στάση του. Αλλά δεν ένιωσα ποτέ το ίδιο με τον Andy» συμπλήρωσε ο παλαίμαχος Ουαλός εξτρέμ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com