Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μένει μακριά από τις φήμες για Liverpool o Suso

Μένει μακριά από τις φήμες για Liverpool o Suso

O Suso σίγουρα είναι σε όλους σας γνωστός. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Liverpool πριν λίγα χρόνια και φαίνεται πως έχει βρει την υγειά του στο Μιλανό και στην αρχική ενδεκάδα της AC Milan, στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σενάρια που συνέδεαν τον Ισπανό με επιστροφή στο μεγάλο λιμάνι του Merseyside για λογαριασμό της ομάδας του Jurgen Klopp ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να αποστασιοποιηθεί.

Χαρούμενος στο Μιλάνο δηλώνει ο Suso
Χαρούμενος στο Μιλάνο δηλώνει ο Suso

« Πρόσφατα υπέγραψα μία μεγάλη ανανέωση. Ο ατζέντης μου ενδιαφέρεται για τη μεταγραφική αγορά και εγώ για το τερέν. Έχω διαβάσει τα πάντα τις τελευταίες μέρες και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση.  Πρώτα από όλα δεν ενδιαφέρομαι για τη ρήτρα αποδέσμευσης  αλλά για το αν θα είμαστε πρωταγωνιστές τους επόμενους 5 μήνες.  Δεύτερον, μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Milan αξίζει σεβασμό διότι επένδυσε σε εμένα.  Τρίτον, η θέληση μου μετράει.  Προς το παρόν θέλω μόνο να μείνω εδώ. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά κουβέντα» δήλωσε ο Suso, η φημολογούμενη ρήτρα του οποίου ανέρχεται στα 43.000.000 λίρες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com