Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είχε… σταμπάρει τον Andy Robertson ο Ben Arfa!

Είχε… σταμπάρει τον Andy Robertson ο Ben Arfa!

Ο Andy Robertson κλέβει τις εντυπώσεις όλων εδώ και λίγο καιρό, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την φανέλα της Liverpool. Ο Σκωτσέζος μπακ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον τραυματισμό του Alberto Moreno και κάνει την μία μεστή εμφάνιση μετά την άλλη, προσθέτοντας τον ένα φαν μετά τον άλλο, όμως υπήρχε ένας άνθρωπος που είχε δει από νωρίς το ταλέντο και την προοπτική του αριστερού μπακ των Reds: o Hatem Ben Arfa!

Robertson
O Andy Robertson με την φανέλα της Hull

Μιλώντας στο «Totally Football Show», o Γάλλος δημοσιογράφος Julien Laurens, θυμήθηκε μία παλιά συνέντευξή του με τον Γάλλο νυν παίκτη της Paris Saint-Germain την εποχή που εκείνος βρισκόταν στην Hull City, το 2014. O Γάλλος παίκτης είχε ρωτηθεί από τον συμπατριώτη του για το πως έβλεπε το τότε ρόστερ των «Tigers», με τον Ben Arfa να απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνια ότι «δεν είναι τόσο καλοί οι παίκτες εδώ, για να είμαστε ειλικρινείς. Όμως υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να γίνει, πολύ, πολύ καλός, σούπερ παίκτης. Και αυτός είναι ο Robertson.«‘

4 χρόνια μετά, μάλλον ο Ben Arfa μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος για την… πρόβλεψή του, καθώς απ’΄ο,τι φαίνεται κόβει το μάτι του! Ο Andy από την άλλη δείχνει πως έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να ξεχωρίσει και αν συνεχίσει έτσι, ο Ben Arfa δεν θα είναι ο μόνος που θα αναγνωρίζει το ταλέντο του!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com