Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ιταλικό ενδιαφέρον για τον Daniel Sturridge

Ιταλικό ενδιαφέρον για τον Daniel Sturridge

Η Liverpool ετοιμάζεται να πουλήσει τον Daniel Sturridge αυτό τον μήνα, αλλά οι Reds ζητάνε το λιγότερο 30 εκατομμύρια λίρες απ'όποιον θελήσει να τον πάρει.

Στο στόχαστρο της Inter Milan φαίνεται πως βρίσκεται ο Άγγλος επιθετικός της Liverpool, Daniel Sturridge. O Studge δεν έχει αρπάξει από τα μαλλιά τις αρκετές ευκαιρίες που έχει πάρει από τον Jurgen Klopp τη φετινή σεζόν, ενώ σε αρκετά παιχνίδια προτιμάται νωρίτερα από αυτόν και ο Dominic Solanke και γι’αυτόν τον λόγο το μέλλον του στη Liverpool κρίνεται αβέβαιο.

Πιθανό το σενάριο αποχώρησης του Sturridge τον Γενάρη.

Όπως είναι λογικό, ένας χαρισματικός επιθετικός όπως ο Sturridge, ακόμα και αν απέχει από τις καλές εμφανίσεις εδώ και πολύ καιρό και ακόμα κι αν ταλαιπωρείται από συχνούς τραυματισμούς, θα συγκεντρώσει ενδιαφέρον και κάπου εκεί έρχεται η Inter. Σύμφωνα με τον Paul Joyce, η ομάδα του Μιλάνου βολιδοσκοπεί τον Άγγλο επιθετικό, τον οποίο η Liverpool κοστολογεί τουλάχιστον περί τα 20 εκατομμύρια λίρες. Με την μετραγραφική περίοδο του Γενάρη να βρίσκεται στα μισά της, δεν αποκλείεται οι Μιλανέζοι να έρθουν με κάποια πρόταση αρκετά σύντομα, η οποία αν ικανοποιεί τους Reds να σημαίνει και το τέλος της θητείας του Sturridge με την Liverpool, μετά από 4,5 χρόνια στο Merseyside.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com