Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard : «Θα γυρίσει δυνατός ο Brewster»

Gerrard : «Θα γυρίσει δυνατός ο Brewster»

Brewster

Ο Steven Gerrard μίλησε για τον άτυχο της εβδομάδας, Rhian Brewster, ο οποίος έπαθε ζημιά στους συνδέσμους όπως σας μετέφερε χθες το liverpool.gr, μετά την πολύ άσχημη πτώση που είχε στην αναμέτρηση της U23 με την Manchester City την περασμένη Παρασκευή.

Θαυμαστής του Rhian Brewster δηλώνει ο Gerrard
Θαυμαστής του Rhian Brewster δηλώνει ο Gerrard

Ο νεαρός επιθετικός θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πλήρης έκταση του τραυματισμού του ωστόσο ο Steven Gerrard είναι πεπεισμένος για την επιστροφή του :

«Ο Rhian είναι τρομερό παιδί και σπουδαίος παίκτης. Πνευματικά είναι δυνατός και είμαι σίγουρος θα επιστρέψει δυνατός.  Έχει δίπλα του σωστούς γιατρούς και φυσιοθεραπευτές ενώ ο Neil (σ.σ Critchley) και ο Mike (σ.σ Garrity) θα τον βοηθήσουν ψυχολογικά. Όλοι επιστρέφουν από τραυματισμούς. Είναι απογοητευτικό για όλους όσους συμμετέχουν. Όλοι ξέρουν πως είμαι fan του Rhian. Aσφαλώς περιμένουμε ακόμη κάποιες εξετάσεις για να μάθουμε το πλήρες μέγεθος της ζημιάς.  Όλοι σπεύδουμε δίπλα του ώστε να ξέρουμε πως βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος» είπε ο προπονητής της U18 της Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com