Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Neville: «Καμία ομάδα αυτό που έκανε η Liverpool στη City!»

Neville: «Καμία ομάδα αυτό που έκανε η Liverpool στη City!»

Δε μάσησε τα λόγια του ο Gary Neville.

Εντυπωσιασμένος ήταν από την αντιμετώπιση του αγώνα με την Manchester City από την Liverpool και τον Jurgen Klopp, o Gary Neville. O πρώην παίκτης της United και νυν τηλεσχολιαστής του SkySports ανέλυσε το σχέδιο του Jurgen Klopp για την αντιμετώπιση του «τρένου» του Pep Guardiola, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «καμία άλλη ομάδα δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο στην City»!

«Ο λόγος είναι ότι η Liverpool διαθέτει τους παίκτες που μπορούν να πιέσουν, τον προπονητή που διατείθεται να πιέσει και το γήπεδο που συναισθηματικά σου επιτρέπει να βγεις στο γρασίδι και να το κάνεις» εξήγησε ο Neville στο Monday Night Football του SkySports. «Οι τρεις μπροστά λειτουργούσαν ως ένας. Μιλάμε για αμυντικές τετράδες, όμως κι εκείνοι λειτουργούσαν ως μια τέτοια μονάδα την Κυριακή. Και εκείνοι και οι τρεις του κέντρου ήταν άρρηκτα συνδεδεμένοι. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Premier με την ενέργεια ή την ποιότητα στα τελειώματα αυτών των έξι.»

Firmino

«Προφανώς και πρέπει να προσπαθήσεις να πιέσεις την City, αλλά αναρωτιέμαι αν έχουν οι άλλες ομάδες την ποιότητα να τελειώσουν τις ευκαιρίες τους όπως έκανε η Liverpool» κατέληξε ο Neville.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com