Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σοβαρή ζημιά στους σύνδεσμους για Brewster

Σοβαρή ζημιά στους σύνδεσμους για Brewster

O Brewster είναι η αιτία ακύρωσης του φιλικού αγώνα.

Σοβαρή ζημιά αποκόμισε στους συνδέσμους του αστραγάλου του ο επιθετικός της U23 των Reds, Rhian Brewster, στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της City. O νεαρός Άγγλος επιθετικός έπεσε άτσαλα πάνω στον αστράγαλό του το βράδυ της Παρασκευής, στο παιχνίδι της Liverpool με την Manchester City για την Premier League 2, με τον τραυματισμό του να μην τον αφήνει να συνεχίσει στην αναμέτρηση και να αναγκάζει το ιατρικό τιμ των Reds να τον απομακρύνει συνοδεία οξυγόνου από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο νεαρός άγγλος επιθετικός δεν έχει σπάσει κάτι στον αστράγαλό του, ευτυχώς, όμως η Liverpool επιβεβαίωσε ότι ο σύνδεσμος του αστραγάλου του έχει αποκομίσει ζημιά και οτι ο παίκτης έχει πάθει διάστρεμμα. Συγκεκριμένα, η ζημιά στον σύνδεσμό του μπορεί να είναι είτε σκέτο διάστρεμμα (χωρίς δηλαδή κάποια ρήξη στον σύνδεσμο) είτε ρήξη (μερική ή ολική) κάτι που θα κριθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, που ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

H κατάσταση του Brewster προβληματίζει πολύ τους ανθρώπους της Liverpool
H κατάσταση του Brewster προβληματίζει πολύ τους ανθρώπους της Liverpool

Ο Brewster διανύει μία εξαιρετική σεζόν ως τώρα με τους μικρούς Reds, ενώ αποκορύφωμά της ήταν η κατάκτηση της κορυφής του κόσμου με την εθνική ομάδα Εφήβων της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ινδίας, στο οποιο ανακηρύχθηκε και πρώτος σκόρερ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com