Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενθουσιασμένος ο Klopp από τη νίκη επί της City!

Ενθουσιασμένος ο Klopp από τη νίκη επί της City!

Ανακουφισμένος που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα ο Klopp

Ένας Klopp εκστασιασμένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα της Premier League εναντίον της Manchester City, που βρήκε νικητές τους Reds με 4-3! Ο Γερμανός, ο οποίος εμφανίστηκε στο post-game show του αμερικάνικου δικτύου NBC, ήταν – και φαινόταν – πολύ ευχαριστημένος από την έκβαση της αναμέτρησης, ενώ ακόμα στάθηκε και στην αντίδραση πουθ έδειξε η ομάδα του στην πώληση Coutinho, για τον οποίο όμως ήταν σίγουρος πως θα πανηγύριζε όσο κανείς την χθεσινή νίκη!

«Σαν ένας προπονητής θα μπορούσες να πεις ‘ΟΚ, θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα’» σχολίασε ο Klopp. «Αλλά μετά το κοιτάς σαν φίλος του ποδοσφαίρου και λές «Τι στο καλό ήταν αυτό; Ήταν απίστευτο!»

Robertson Klopp

«Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που αποδεικνύει γιατί ο κόσμος αγαπάει αυτό το άθλημα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όταν δύο ομάδες συνδυάζουν ικανότητα και σωστή αντίληψη για το άθλημα. Τότε αυτό που είδαμε είναι δυνατό. Δεν τζογάραμε, αλλά με τις αντεπιθέσεις μας σκεφτήκαμε ‘Μπορούμε να σκοράρουμε και πέμπτο’ ακόμα και αν αμύνεσαι με όλους σου τους παίκτες, εκείνοι θα κάνουν φάσεις» ανέλυσε ο Γερμανός. «Δεν ήμασταν ποτέ ασφαλείς. Αλλά είμαι απόλυτα χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ίσως αν κοιτάξεις στην αποψινή [σ.σ. χθεσινή] ημέρα στο τέλος της σεζόν  ή σε 10 χρόνια από τώρα, αυτή να είναι η μοναδική ήττα της City στο φετινό πρωτάθλημα.» πρόσθεσε ο Jurgen Klopp, ο οποίος στάθηκε και στο γεγονός ότι οι Reds αντέδρασαν όπως έπρεπε στην πώληση Coutinho.

«Ήταν το σωστό μήνυμα. Δεν είναι ότι είπα στα παιδιά να κερδίσουμε για να μην μιλάει κανείς για τον Coutinho, γιατί ακόμα και τώρα για αυτόν μιλάμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι ακόμα ζητωκραυγάζει στο νέο του δωμάτιο στην Βαρκελώνη και είναι χαρούμενος για τη νίκη!» κατέληξε ο Klopp

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com