Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μία Liverpool να την πιεις στο ποτήρι πάρα το άγχος!!

Μία Liverpool να την πιεις στο ποτήρι πάρα το άγχος!!

O Chamberlain έχει φανταστικό ταλέντο σύμφωνα με τον Jurgen Klopp

Η Liverpool όχι μόνο στέρησε από τη City τη φιλόδοξια ενός αήττητου πρωταθλήματος αλλά διέκοψε με πανηγυρικό τρόπο το σερί της City φιλοδωρόντας την με 4 γκολ και το τελικό 4-3 συνιστά μάλλον το καλύτερο ματς της φετινής σεζον!  Το δικό της σερί διευρύνθηκε με 18 πλέον αήττητα ματς και η ομάδα του Klopp έδωσε τρομερή παράσταση στο πρώτο παιχνίδι στην μετά Coutinho εποχή και έδειξε ξανά γιατί το  Anfield αποτελεί ανά τα χρόνια «Κρανίου Τόπο»  για τους «Πολίτες».  Καταπληκτικοί για την ομάδα μας οι Can, Chamberlain σε ένα απόγευμα που όλοι σχεδόν,  ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο,  ήταν εξαιρετικοί.  Το ματς :

 

Α Ημίχρονο :

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τη Liverpool με τον Chamberlain να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10′ αφού έτρεξε με τη μπάλα από κλέψιμο και με σουτ λίγο έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ederson, ο οποίος είδε τη μπάλα να καταλήγει χαμηλά στη δεξιά του γωνία. Στο 15′ ο Salah έμεινε όρθιος μέσα στην περιοχή αλλά από δύσκολη γωνία έκανε κακό τελείωμα και δεν μπόρεσε να σημαδέψει εστία.  Στο 19′ η City θα είχε ισοφαρίσει αν ο Aguero ακουμπούσε τη σέντρα του De Bruyne ωστόσο ο Αργεντινός ήταν σε θέση offside που δεν υποδέχθηκε από τον βοηθό. Στο 31′, ο Chamberlain έβγαλε τη σέντρα αλλά η κεφάλια του Firmino πήγε άουτ. Στο 39′ ο Salah σούταρε από την άκρη της περιοχής αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Ederson. Στο 41′ ωστόσο η City ισοφάρισε με τον Sane,  ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αμέλεια θέσης του Gomez και την κακή τοποθέτηση των χεριών του Karius που δέχτηκε το γκολ στην κλειστή γωνία. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με τη Liverpool να είναι εξαιρετική μην αφήνοντας τη City να αναπτύξει όλες της τις αρετές πιέζοντας πολύ,  έχοντας εξαιρετικό spacing και βλέποντας τον Can και τον Chamberlain να καταπίνουν τα πάντα στο κέντρο.

Liverpool εναντίον Manchester City, Otamendi, Fernandinho και Salah
Liverpool εναντίον Manchester City, Otamendi, Fernandinho και Salah

Β Ημίχρονο :

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δεύτερου Ημιχρόνου ανήκε στη City με τον Otamendi να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με κεφάλια από κόρνερ. Στο 56′ η Liverpool είχε κόρνερ η μπάλα έμεινε στην περιοχή,  ο Salah σούταρε αλλά ο Ederson έδιωξε και στην επαναφορά της φάσης ο Chamberlain με ωραία ενέργεια μέσα από την περιοχή σούταρε χαμηλά στη γωνία προς νέα απόκρουση του κιπερ των φιλοξενούμενων. Αμέσως μετά σέντρα του Salah από τα δεξιά με περίεργο φάλτσο κατέληξε στο δοκάρι. Στο 60′ όμως ο Firmino με καταπληκτικό γκολ έκανε το 2-1.  Ο Chamberlain του έβγαλε κάθετη, πέταξε εκτός με το σώμα το Stones και με απίστευτη λόμπα έκανε το 2-1. Η Liverpool δαιμονίστηκε για ένα 5′ και σκόραρε ξανά. Ο Mane είδε ένα εξαιρετικό πλασέ να βρίσκει το δεξιό στύλο και αμέσως μετά έκανε καταπληκτικό σουτ στο Γ του Ederson και το Anfield πήρε φωτιά! Οι Reds όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Salah στο 67′ όμως εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Ederson και από τα 40 μέτρα πλάσαρε με αριστερό και έκανε το 4-1 σε πανδαιμόνιο! Έκτοτε το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες στιγμές ωστόσο έλαβε άγρια ομορφιά από το πουθενά. Το 4-2 που έκανε ο  Bernardo Silva στο 83′ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των φιλοξενούμενων δεν Ανησύχησε ιδιαίτερα ωστόσο ο Gundogan εκμεταλλεύτηκε την  τραγική αδράνεια της Άμυνας των γηπεδούχων και αγχώσε όλο το γήπεδο με το 4-3 στο 91′. Ο Aguero στην τελευταία φάση παρότι offside πήρε την κεφάλια που έσπασε την καρδιά των γηπεδούχων αλλά εν τέλει πήγε άουτ και έτσι το ύστατο μαρτύριο έλαβε τέλος. Το παιχνίδι έληξε σε ατμόσφαιρα θριάμβου πάρα το ύστατο άγχος και η Liverpool την επόμενη βδομάδα θα πάει στο Swansea για να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη. YNWA!

 

Μοιραστείτε το!

2 thoughts on “Μία Liverpool να την πιεις στο ποτήρι πάρα το άγχος!!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com