Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Carragher: «Δεν κατανοώ γιατί πουλήθηκε ο Coutinho»

Carragher: «Δεν κατανοώ γιατί πουλήθηκε ο Coutinho»

Ο Carragher αναγνωρίζει ως ισχυρό φαβορί τη Liverpool

Για την μετεγγραφή Coutinho τοποθετήθηκε και ο Jamie Carragher, ο οποίος δεν χαρίζεται σε κανέναν, και δη στην Liverpool Με άρθρο του στην Telegraph, γράφει ότι αδυνατεί να καταλάβει την χρονική στιγμή στην οποία έγινε η κίνηση και ρίχνει τον γάντι στην Liverpool.

«Δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση της Liverpool να δώσει τον Coutinho. Όχι στα μέσα της σεζόν. Ακόμα και αν ήταν όνειρό του και ασκούσαν πιέσεις από παντού, γιατί τώρα;» αναρωτιέται ο παλαίμαχος υπαρχηγός της Liverpool.

O Carragher τοποθετήθηκε για την υπόθεση Coutinho.
O Carragher τοποθετήθηκε για την υπόθεση Coutinho.

«Το οικονομικό κίνητρο είναι μεγάλο. Το ίδιο και το ρίσκο. Αυτή τη στιγμή, η Liverpool έχει αρκετά καλές πιθανότητες να τερματίσει δεύτερη. Έχει μία καλή κλήρωση στο Champions League, η τωρινή ομάδα είναι καλύτερη από αυτή του 2005 κι έχει χάσει μόλις 4 από τα 44 τελευταία παιχνίδια. Γιατί να ρισκάρεις το μομέντουμ της ομάδας;» συνεχίζει, ενώ τονίζει ότι δεν χρειάζεται βιασύνη στην αναπλήρωση του κενού του Βραζιλιάνου άσου.

«Η διαφορά με το 2009, το 2011 και το 2014 είναι ότι η Liverpool έχει πιο ισορροπημένο ρόστερ. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Αν ένας μακροπρόθεσμος στόχος μπορεί να προσεγγιστεί, τότε να γίνει κίνηση, αλλιώς ας περιμένουμε. Ο Klopp, βάσει του τωρινού ρόστερ, μπορεί να προσεγγίσει έναν ή δύο παίκτες υψηλής κλάσης με τα λεφτά από Coutinho» καταλήγει στο άρθρο του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com