Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει ο Salah, ίσως ο Moreno, αμφίβολος για βασικός ο VVD!

Επιστρέφει ο Salah, ίσως ο Moreno, αμφίβολος για βασικός ο VVD!

salah

O Mohamed Salah όπως σας έγραψε πριν λίγες μέρες το liverpool.gr θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι απέναντι στη Manchester City όπως επιβεβαίωσε και ο Jurgen Klopp πριν από λίγη ώρα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα.

Παράλληλα, ο Klopp επιβεβαίωσε την επιστροφή του Alberto Moreno στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων αλλά όχι εκείνη και του Jordan Henderson που έχει ακόμη δρόμο :

Μετά τις 30 Δεκεμβρίου επιστρέφει στη δράση ο Mo Salah
Μετά τις 30 Δεκεμβρίου επιστρέφει στη δράση ο Mo Salah

«Τα πηγαίνει φανταστικά καλά αυτή τη στιγμή και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο Mo επιστρέφει. Ο Alberto επέστρεψε στην ομαδική προπόνηση χθες ωστόσο ίσως είναι νωρίς για εκείνον η Κυριακή και χρειάζεται και άλλη προπόνηση. Ο Hendo δεν έχει επιστρέψει ακόμη σε ομαδική προπόνηση» είπε ο προπονητής της ομάδας μας προτού ξεκαθαρίσει πως ο Virgil Van Dijk δεν είναι σίγουρο πως θα είναι βασικός την Κυριακή :

«Πρέπει να πούμε πως ο Virgil ήταν αρκετά εντυπωσιακός απέναντι στην Everton.  Αλλά το παιχνίδι με τη City είναι εντελώς διαφορετικό και η τακτική μας πρέπει να είναι όσο πιο συντονισμένη γίνεται.  Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιος θα ξεκινήσει. Αλλά και ο Klavan είναι σε τρομερή κατάσταση και ο Virgil δεν γίνεται να ξεκινά 50 ή 60 παιχνίδια τη σεζόν αυτό είναι ξεκάθαρο. » ήταν η απάντηση στο ερώτημα για τη συμμετοχή του Ολλανδού στην αρχική ενδεκάδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com