Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Πρέπει πρώτα να αντικαταστήσουμε εσωτερικά τον Coutinho»

Klopp : «Πρέπει πρώτα να αντικαταστήσουμε εσωτερικά τον Coutinho»

O Klopp μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου

Ο Jurgen Klopp ρωτήθηκε ασφαλώς για την αποχώρηση του Philippe Coutinho στη συνέντευξη τύπου ενόψει της επίσκεψης της Manchester City που ήταν και η πρώτη επαφή του με τους εκπροσώπους των media μετά την πώληση του Βραζιλιάνου.

Ο Γερμανός τόνισε ξανά πως η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατήσει ωστόσο στάθηκε περισσότερο στην ανάγκη αντικατάστασης του Βραζιλιάνου εσωτερικά παρά με αφίξεις παικτών.

O Klopp στάθηκε στο ποδόσφαιρο που έχει παίξει η Liverpool χωρίς τον Coutinho
O Klopp στάθηκε στο ποδόσφαιρο που έχει παίξει η Liverpool χωρίς τον Coutinho

«Δεν υπήρχε άλλη επιλογή.  Αν κάποιες θα έπρεπε να είναι οργισμένος ή στεναχωρημένος αυτός είμαι εγώ αλλά δεν νιώθω έτσι.  Δοκιμάσαμε οτιδήποτε μπορούσαμε για να τον πείσουμε.  Θα άφηνε τη Liverpool για μία ομάδα και ήταν το όνειρό του. Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά θα ήταν δύσκολο να μας βοηθήσει από εδώ και πέρα.  Δεν χρειάζεται να τον αντικαταστήσουμε αλλά να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα.  Έχουμε παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο χωρίς τον Phil και πρέπει να συνεχίσουμε.  Αν πρέπει να τον αντικαταστήσουμε, αυτό θα γίνει πρώτα εσωτερικά.  Έχουμε τα μάτια μας ανοικτά στις μετεγγραφές αλλά δεν θα κάνουμε τρελά πράγματα.» είπε ο Klopp προτού απαντήσει συνοπτικά για το μοντέλο μεταγραφών που ψάχνει η ομάδα του :

«Ελέγχουμε πρώτα το σωστό και το θέλουμε πριν το ακριβό.» κατέληξε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com