Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Van Dijk ο Joe Gomez

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Van Dijk ο Joe Gomez

Μίλησε για τον Van Dijk ο Gomez.

Ο νεαρός αμυντικός της Liverpool, Joe Gomez, μίλησε για τον νέο του συμπαίκτη Virgil Van Dijk και δήλωσε πως έχει να μάθει πολλά από αυτόν.

Ο Gomez χάρηκε με την άφιξη του Van Dijk στο Merseyside.Πιστεύει πως ο Ολλανδός θα τον βοηθήσει πολύ για το μέλλον, καθώς ο Gomez θέλει να αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο 20χρονος έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας και πλέον έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Jurgen Klopp.Παιχνίδι με το παιχνίδι είναι όλο και καλύτερος και σίγουρα έχει όλο το μέλλον μπροστά του αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι.

Έχει να μάθει πολλά από τον VVD ο Gomez.
Έχει να μάθει πολλά από τον VVD ο Gomez.

Οι δηλώσεις του Joe:

«Είναι πολύ ευχάριστο για μένα που είναι εδώ, γιατί είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο αυτή την στιγμή.Άμα θέλω να παίξω ως κεντρικός αμυντικός στο μέλλον είναι μία καλή ευκαιρία για μένα να μάθω απ’αυτόν και να δω τι κάνει»

«Έχει τρομερές γνώσεις και πρέπει να παρατηρήσω τι κάνει μέρα με την μέρα.Αυτό είναι το καλό του να είσαι σε μία τέτοια ομάδα.Είσαι περιτριγυρισμένος από εκπληκτικούς παίκτες.Είναι μία τεράστια παρουσία, όχι μόνο εντός γηπέδου αλλά και εκτός»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com