Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στα 30 εκατομμύρια η αξία του Daniel Sturridge

Στα 30 εκατομμύρια η αξία του Daniel Sturridge

Η Liverpool ετοιμάζεται να πουλήσει τον Daniel Sturridge αυτό τον μήνα, αλλά οι Reds ζητάνε το λιγότερο 30 εκατομμύρια λίρες απ'όποιον θελήσει να τον πάρει.

Η Liverpool ετοιμάζεται να πουλήσει τον Daniel Sturridge αυτό τον μήνα, αλλά οι Reds ζητάνε το λιγότερο 30 εκατομμύρια λίρες απ’όποιον θελήσει να τον πάρει.

Ο Sturridge ενημέρωσε τους ανθρώπους της Liverpool, πως θέλει να φύγει τον Γενάρη.Ο 28χρονος επιθετικός, θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει βασικός, έτσι ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι.

Ο Jurgen Klopp θα ήθελε να μείνει ο Sturridge στο ρόστερ, αλλά σε περίπτωση που έρθει καλή προσφορά για τον Άγγλο, ο Γερμανός coach θα αφήσει τον παίκτη να φύγει.

Ο Sturridge με την εμφάνιση της εθνικής Αγγλίας.
Ο Sturridge με την εμφάνιση της εθνικής Αγγλίας.

Οι Reds δεν θέλουν να παραχωρήσουν δανεικό τον παίκτη αλλά μόνο με μετεγγραφή.Η Southampton και η West Ham είναι δύο ομάδες που φαίνεται να θέλουν τον Άγγλο διεθνή στην ομάδα τους.

Ο Daniel επέστρεψε στις προπονήσεις αυτή την βδομάδα, αλλά έχει να αγωνιστεί από τις 6 Δεκεμβρίου κόντρα στην Spartak Moscow.Φέτος έχει ξεκινήσει μόλις 5 φορές, με τον Roberto Firmino να είναι ο πλέον βασικός striker της Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com