Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δανεικός στην Bristol City ο Ryan Kent

Δανεικός στην Bristol City ο Ryan Kent

Προς Bristol City ο Kent.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ο Ryan Kent θα συνεχίσει για την υπόλοιπη σεζόν στην Championship και την Bristol City.

Ο Kent γύρισε νωρίτερα αυτό τον μήνα στην Liverpool, καθώς σταμάτησε ο δανεισμός του στην Freiburg. Η ομάδα της Bundesliga δεν είχε στα πλάνα της τον Άγγλο winger και έτσι επέστρεψε στο Merseyside.

Ο 21χρονος, είναι ένας παίκτης που έκανε μία πολύ καλή εντύπωση στον Jurgen Klopp κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.Αυτός είναι και ο λόγος που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους Reds.Οι άνθρωποι της Liverpool πιστεύουν στο ταλέντο του Άγγλου.

Ο Ryan Kent με την φανέλα της Freiburg.
Ο Ryan Kent με την φανέλα της Freiburg.

Από την στιγμή που γύρισε στο Λίβερπουλ, πολλά σενάρια γράφτηκαν για το μέλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή. Πολλοί πίστευαν ότι θα μείνει στο ρόστερ του Klopp ώστε να καλυφθεί το κενό του Coutinho και να υπάρχουν περισσότερες λύσεις στον πάγκο.

Όπως επιβεβαίωσε προ ολίγου ο James Pearce της ECHO, η Liverpool θα δώσει δανεικό τον Kent στην Bristol City μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η Bristol City βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία της Championship, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο, ενώ αποτελεί την φετινή ευχάριστη έκπληξη του League Cup, αποκλείοντας στους 8 την United. Καλή συνέχεια Ryan!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com