Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Αποθέωσε τον Lallana o Gomez

Αποθέωσε τον Lallana o Gomez

Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους ο Adam Lallana.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Adam Lallana o Joe Gomez. Ο 29χρονος μέσος επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς μόλις πριν λίγες εβδομάδες, ύστερα από απουσία περίπου τριών μηνών, κι έδειξε με το «καλημέρα» πως η ποιότητά του μπορεί να βοηθήσει την Liverpool.

Κάτι τέτοιο παραδέχτηκε και ο Gomez, ο οποίος χαρακτήρισε τον Lallana «παίκτη-κλειδί». Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού αμυντικού: «Ο Adam κάνει αυτό που πρέπει την κατάλληλη στιγμή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τρέχει άδικα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Σημαντική η επιστροφή του Lallana.
Σημαντική η επιστροφή του Lallana.

«Διαθέτει καταπληκτικό timing. Θα έλεγα πως μοιάζει με καρχαρία, που μόλις μυρίζεται αίμα, επιτίθεται! Μπορεί να καταλάβει πότε να αμυνθεί και να επιτεθεί, όπου το γεγονός αυτό μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα όταν αμυνόμαστε. Ακόμα κι αν δεν κλέψει την μπάλα από τον επιτιθέμενο, δημιουργεί τις συνθήκες έτσι ώστε κάποιος συμπαίκτης μας να το κάνει».

Κλείνοντας ο Gomez μίλησε και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει τον Lallana στις προπονήσεις: «Δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Επιθετικά διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες, τιμωρεί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Αμυντικά δε, η πίεση που ασκεί σε παγιδεύει. Θα μας βοηθήσει σίγουρα τώρα που επέστρεψε».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com