Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Nerazzurri ενδιαφέρον για τον Sturridge;

Nerazzurri ενδιαφέρον για τον Sturridge;

Ο Sturridge δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον Hamann.

Τον Daniel Sturridge έχει βάλει στο στόχαστρό της η Internazionale Milano για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Sturridge ,που έχει να αγωνιστεί έναν ολόκληρο μήνα με τη Liverpool λόγω ίωσης και επακόλουθου μυικού τραυματισμού, χρειάζεται απεγνωσμένα χρόνο συμμετοχής για να έχει τύχη να βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι και σύμφωνα με το Tuttosport, η ομάδα του Μιλάνου προτίθεται να του δώσει τέτοια ευκαιρία.

Τον Sturridge στο Μιλάνο ενδεχομένως να δούμε σύμφωνα με την Tuttosport
Τον Sturridge στο Μιλάνο ενδεχομένως να δούμε σύμφωνα με την Tuttosport

Ωστόσο, πρόκειται για ένα σενάριο που μας προβληματίζει πολύ ως προς την εγκυρότητά του. Στο 4-2-3-1 του Spaletti είναι αμφίβολο αν ο Sturridge μπορεί να αγωνιστεί στα πλάγια καθώς είναι εξ΄ορισμού δύσκολο να πετάξει εκτός ενδεκάδα τον αρχηγό και καυτό Mauro Icardi.

Σε αυτό, προσθέτουμε την εκτίμησή μας πως αν φύγει δανεικός ο παίκτης θα πάει σε μία ομάδα που θα έχει ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ χρόνο συμμετοχής. Άρα αναγκαστικά είμαστε ιδιαίτερα δύσπιστοι στα σενάρια των Ιταλών και περιμένουμε την πραγματικότητα να μας επιβεβαιώσει ή να μας διαψεύσει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com