Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Κρούση της Huddersfield για τον Marko Grujic;

Κρούση της Huddersfield για τον Marko Grujic;

Τραυματίστηκε χθες ο Marko Grujic.

Ο Marko Grujic αποτελεί έναν παίκτη που είναι υπ΄ατμόν προσωρινώς στη Liverpool με την πιθανότητα δανεισμού του να μην μπορεί να αποκλειστεί ωστόσο ήδη ίσως συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN η ομάδα της Huddersfield ρώτησε ήδη την ομάδα μας για τον αν μπορεί να πάρει δανεικό τον παίκτη.  Σύμφωνα με την ίδια πηγή και οι Aston Villa και West Ham παραμένουν πολύ ζεστές και οι δύο για τον ποδοσφαιριστή.

O Marko Grujic είναι πιθανὀ να αποχωρήσει τον Ιανουάριο
O Marko Grujic είναι πιθανὀ να αποχωρήσει τον Ιανουάριο

Η Huddersfield σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο παίκτης ίσως έχει πλεονέκτημα στην υπόθεση λόγω της σχέσης των πολύ καλών φίλων και κουμπάρων Jurgen Klopp – David Wagner. O Jurgen Klopp είχε δηλώσει προ μηνός πως πιστεύει πως ο Σέρβος μέσος έχει μέλλον στο Anfield  ωστόσο η κατάστασή του άμεσου μέλλοντος θα κρινόταν όταν έρθει η ώρα. Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να επηρεαστεί το μέλλον του Grujic από την αποχώρηση του Coutinho και την προσθήκη ή όχι του Keita από τώρα στην ομάδα. Αναμένουμε , λοιπόν, άμεσα εξελίξεις και νέα και στο μέτωπο αυτό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com