Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προχωρά η προσπάθεια για τον Keita

Προχωρά η προσπάθεια για τον Keita

Keita

O Naby Keita παρότι θα γίνει παίκτης της Liverpool το καλοκαίρι, απασχολεί εκ νέου το ρεπορτάζ των «Κόκκινων» καθώς η Liverpool θα ήθελε να τον εντάξει από τώρα στο δυναμικό της μετά την αποχώρηση του Philippe Coutinho για τη Βαρκελώνη.

Οι Reds αναμένεται άμεσα να ανοίξουν διάλογο με τη Red Bull Leipzig προκειμένου να επισπεύσουν την άφιξη του παίκτη στο Merseyside προτιθέμενοι μάλιστα να πληρώσουν ένα έξτρα ποσό τώρα προκειμένου να πείσουν τους περυσινούς δευτεραθλητές της Bundesliga.

Μήπως ο Keita έρθει τον Γενάρη τελικά;
Μήπως ο Keita έρθει τον Γενάρη τελικά;

Μάλιστα, όπως σας μετέφερε από νωρίς το πρωί το liverpool.gr, γερμανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για προθυμία της Leipzig να κουβεντιάσει πλέον αυτό το ενδεχόμενο με την ομάδα μας.  Πηγές κοντά στον παίκτη μάλιστα αναφέρουν πως και ο ίδιος ο μέσος από τη Γουινέα επιθυμεί να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα της μετεγγραφής.

Η Liverpool ωστόσο δεν προτίθεται να εκβιάσει οποιαδήποτε αλλαγή και αναμένεται να σεβαστεί την ενδεχόμενη αδιάλλακτη στάση των «Ταύρων» για να προχωρήσει η συμφωνία ως έχει.  Αναμένουμε τις επόμενες μέρες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση για να δούμε αν πρόκειται ο Keita να ντυθεί στα κόκκινα λίγο πιο νωρίς από όσο υπολογίζαμε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com