Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα μπόνους της Barcelona για Coutinho

Τα μπόνους της Barcelona για Coutinho

Πέντε μέρες μετά από την ανακοίνωση της μετεγγραφής του Philippe Coutinho στην Barcelona, πλέον είναι διαθέσιμα και τα στοιχεία των μπόνους που αναμένεται να εισπράξει η Liverpool.

Το ποσό των μπόνους ανέρχεται στα 36 εκατομμύρια λίρες από τα 142 της μετεγγραφής και τουλάχιστον αυτή τη φορά, είναι αρκετά πιο προσεγγίσιμα σε σχέση με τα μπόνους του καλοκαιριού. Αναφορικά, η Liverpool θα εισπράξει 18 εκατομμύρια λίρες όταν ο Philippe φτάσει τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Barcelona, με τις πληρωμές να γίνονται κάθε 25 αγώνες (4,5 εκατομμύρια ανά στάδιο), όπως αποκαλύπτει ο Guardian.

Αποκαλύφθηκαν τα μπόνους της Barcelona για τον Coutinho.
Αποκαλύφθηκαν τα μπόνους της Barcelona για τον Coutinho.

Αυτό είναι το κομμάτι των εμφανίσεων, που είναι αρκετά ρεαλιστικό. Στην συνέχεια, τα μπόνους αφορούν επιτεύγματα της ομάδας από την επόμενη χρονιά, καθώς ήδη ο Coutinho θα μείνει εκτός για 20 μέρες λόγω προβλήματος στον μηρό που είχε από την Liverpool. Συγκεκριμένα, για κάθε πρόκριση στους ομίλους του Champions League των επόμενων δύο χρόνων, η Liverpool θα λάβει 4,5 εκατομμύρια λίρες, ενώ για κάθε κατάκτηση του τροπαίου στα επόμενα δύο χρόνια θα λάβει άλλα 4,5 εκατομμύρια λίρες.

Τα τελευταία μπόνους είναι τα πιο δύσκολα να γίνουν εφικτά, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης έχει βάλει από την τσέπη του για να γίνει η μετεγγραφή, οπότε μάλλον δεν θα μας απασχολήσει το αν θα υλοποιηθούν τα μπόνους ή όχι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com