Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χαλαρώνει την στάση της για Keita η Leipzig;

Χαλαρώνει την στάση της για Keita η Leipzig;

Μήπως ο Keita έρθει τον Γενάρη τελικά;

Η Liverpool θα αποκτήσει τον Naby Keita σίγουρα τον Ιούλιο, ωστόσο τα τελευταία δημοσιεύματα δίνουν πιθανότητες στην ομάδα για να αποκτήσει τον μέσο της RB Leipzig από τώρα.

Σύμφωνα με την Bild, η Leipzig θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να παραχωρήσει νωρίτερα τον Naby για ένα ποσό μεταξύ 13 και 17,5 εκατομμυρίων λιρών. Το ήδη συμφωνημένο ποσό είναι του ύψους των 48 εκατομμυρίων λιρών + 7 εκατομμυρίων για την εξασφάλιση της σύμφωνης γνώμης της Leipzig από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αν ισχύσει το εν λόγω ρεπορτάζ, το ποσό της μετεγγραφής θα ανέλθει τουλάχιστον στα 61 εκατομμύρια λίρες.

Επιστρέφουν τα σενάρια για πρόωρο ερχομό του Keita στην Liverpool.
Επιστρέφουν τα σενάρια για πρόωρο ερχομό του Keita στην Liverpool.

Η γερμανική ομάδα δεν είναι τόσο πρόθυμη για το εν λόγω σενάριο, διότι προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα και το Europa League, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της, Oliver Mintzlaff, είχε αποκλείσει την πιθανότητα να γίνει η μετακίνηση από τώρα. Ωστόσο, το δημοσίευμα της Bild αναφέρει ότι η Leipzig χρειάζεται επιπλέον χρήματα για να αποφύγει πιθανή τιμωρία λόγω μη τήρησης του Financial Fair Play. Επίσης, αναφέρει ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει απομακρυνθεί από τους συμπαίκτες του, με την κριτική προς το πρόσωπό του για τις εμφανίσεις του να είναι αρκετή.

Ο Jurgen Klopp έχει στο μυαλό του αυτό το ενδεχόμενο, με τον Keita να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, αλλά να είναι διαθέσιμος για τις εγχώριες διοργανώσεις. Αναμένουμε νεότερα επί του θέματος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com