Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Firmino η Liverpool

Ετοιμάζει πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Firmino η Liverpool

Η αποχώρηση του Coutinho έχει βάλει σε εγρήγορση την διοίκηση, η οποία επιθυμεί να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Roberto Firmino για πολύ καιρό ακόμα.

Σύμφωνα με τον Chris Bascombe της Telegraph, η Liverpool αναμένεται να καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο που θα κρατήσει τον Βραζιλιάνο άσο μέχρι το τέλος της καριέρας του στο Anfield, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Η πρόθεση της FSG είναι να προστατεύσει τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία που της ανήκουν, και υπάρχει πίστη ότι παρά την αποχώρηση Coutinho, η πώληση παικτών – κλειδιών δεν θα είναι μόδα υπό τον Klopp, όπως γινόταν όταν εκείνος ήταν προπονητής της Dortmund.

Έχει ακόμη να χαρίσει πολλούς χορούς ο Bobby Firmino
Έχει ακόμη να χαρίσει πολλούς χορούς ο Bobby Firmino

Το συμβόλαιο του Klopp λήγει το 2022 και πάνω σε αυτό κατευθύνεται η γραμμή της FSG όσον αφορά τις ανανεώσεις. Επομένως, φαντάζει αρκετά πιθανό η διάρκεια του νέου συμβολαίου που θα προταθεί στον Bobby να έχει διάρκεια μέχρι το 2022. Οι συζητήσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, ωστόσο αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, και αποτελεί μία επιβράβευση για τις υπηρεσίες του δεύτερου σκόρερ της Liverpool φέτος, πίσω από τον Salah.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com