Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah – Παίκτης του μήνα για την Premier League (και) τον Δεκέμβριο!

Salah – Παίκτης του μήνα για την Premier League (και) τον Δεκέμβριο!

O Salah είναι απλά ασταμάτητος

Είναι η συνήθεια που… έγινε λατρεία! Το παράξενο πλέον είναι να μην λάβει κάποιο βραβείο. O Mohamed Salah είναι ο παίκτης του μήνα για την Premier League και για τον Δεκέμβριο!

Ο Mo παίρνει το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο, μετά από τη βράβευση για το μήνα Νοέμβριο, όπου είχε σκοράρει 6 γκολ σε 4 αγώνες της Premier League.

Διπλασιάζει τις επιτυχίες του αφού τον Δεκέμβριο μοίρασε 3 τελικές πάσες και σκόραρε 5 φορές.

Ο Αιγύπτιος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα από τη στιγμή που υπέγραψε στην Liverpool, από τη Roma το περασμένο καλοκαίρι. Συνολικά έχει πετύχει 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Η μια διάκριση διαδέχεται την άλλη, για τον Mo Salah
Η μια διάκριση διαδέχεται την άλλη, για τον Mo Salah

O Salah είναι δεύτερος σκόρερ με σύνολο 17 τέρματα στην Premier League, με ένα λιγότερο από τον Harry Kane της Tottenham, ενώ έχει απουσιάσει από τα τελευταία δύο ματς της ομάδας μας, με την Burnley για την Premier League και με την Everton για το FA Cup.

Για το μήνα Δεκέμβριο, ο Salah επιλέχτηκε από το 50% των ψήφων, όπου στις επιλογές του κοινού βρισκόταν και ο Roberto Firmino.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Everton για το FA Cup, ο Salah παρέλαβε σε ειδική εκδήλωση, το βραβείο CAF African Player of the Year!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com