Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πολύ κοντά στον δανεισμό ο Woodburn»

«Πολύ κοντά στον δανεισμό ο Woodburn»

Ο Ben Woodburn, με τη φανέλα της Ουαλίας

Ως σχεδόν τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζουν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία τον δανεισμό του Ben Woodburn! O 18χρονος Ουαλός εξτρέμ είναι – κατάπως φαίνεται – ένα βήμα πριν την ομάδα της Sunderland, καθώς ο πρώην προπονητής του στην εθνική Ουαλίας, Chris Coleman, κέρδισε την «μάχη» με τις άλλες ομάδες που ενδιαφερόντουσαν να αποκτήσουν ως το καλοκαίρι τις υπηρεσίες του ταλαντούχου μέσου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mirror αλλά και της Sunderland Echo, o Woodburn αναμένεται να αποτελέσει μέρος της ομάδας της Sunderland ΜΕΤΑ το τέλος της αποψινής αναμέτρησης των Reds με την Everton. O Coleman θα ήθελε να τον είχε στο παιχνίδι των Black Cats με την Middlesbrough, για το FA Cup, αλλά δυστυχώς για εκείνον ο Jurgen Klopp θέλει ο παίκτης να πάρει άλλη μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα πριν αναχωρήσει για το Sunderland.

Ο Ben Woodburn με τον Jurgen Klopp.
Ο Ben Woodburn με τον Jurgen Klopp.

Όπως και να χει, το ρεπορτάζ μιλάει για σχεδόν οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί είτε μέχρι το τέλος του Σαββατοκυριάκου είτε από την επόμενη εβδομάδα και μένει να δούμε αν όντως ο Jurgen Klopp επέλεξε τον δανεισμό ως το καλύτερο για την ανάπτυξη του Ben Woodburn ως ποδοσφαιριστή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com