Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στον Salah το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή του 2017!

Στον Salah το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή του 2017!

Το 2017 έφυγε με τον καλύτερο τρόπο για τον Salah.

To 2017 έφυγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Mohamed Salah σε ατομικό επίπεδο, καθώς κέρδισε το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Στην τελετή που διοργανώθηκε στην Γκάνα από την CAF (Αφρικανική Ομοσπονδία), με τον Αιγύπτιο εξτρέμ να νικάει τον συμπαίκτη του, Sadio Mane, και τον Pierre – Emerick Aubameyang στην ψηφοφορία, με τον Sadio να βγαίνει δεύτερος. Μετά την απονομή, δήλωσε: «Αν μπορώ να το κερδίσω και είκοσι φορές, θέλω να το κερδίσω. Αυτό το βραβείο είναι για μένα και την χώρα μου – και για όλα τα παιδιά στην Αφρική. Πάντα ήθελα να βρίσκομαι εδώ. Πίεσα τον εαυτό μου και πήρα ρίσκα, αλλά φέτος ήταν καλή χρονιά. Θέλω να γίνω ο καλύτερος Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής στην ιστορία», ενώ ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που μοιράζεται αυτή τη στιγμή με τον φίλο του Sadio και δήλωσε σίγουρος ότι θα κερδίσει το βραβείο στον μέλλον.

Το 2017 έφυγε με τον καλύτερο τρόπο για τον Salah.
Το 2017 έφυγε με τον καλύτερο τρόπο για τον Salah.

Με την σειρά του ο Mane δήλωσε για τον Mo: «Εγώ και ο Mo είμαστε πολύ, πολύ καλοί φίλοι. Ίσως είναι ο καλύτερός μου φίλος στην ομάδα, παρ’ότι τα έχω καλά με όλους».

Επίσης, ο Salah βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα της ηπείρου. Τι χρονιά ήταν αυτή που πέρασε για τον Mo!

Μοιραστείτε το!

One thought on “Στον Salah το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή του 2017!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com