Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Van Dijk, Everton και την «απελπισμένη δίψα» για τίτλο!

Klopp για Van Dijk, Everton και την «απελπισμένη δίψα» για τίτλο!

klopp

Μπορεί να μην έχει αποφασίσει ακόμα αν θα δώσει στον Virgil Van Dijk την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, όμως σίγουρα ο Jurgen Klopp θα κατεβάσει την πιο δυνατή ενδεκάδα που μπορεί στο αυριανό παιχνίδι με την Everton. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, η οποία σηματοδοτεί την αρχή στην προσπάθεια της Liverpool σε άλλη μία διοργάνωση για επιστροφή στους τίτλους!

«Θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτόν» είπε για τον Van Dijk o Klopp. «Μπορώ να φανταστώ ότι είναι όλοι απελπισμένοι να τον δουν στο γρασίδι αλλά εμείς δεν βιαζόμαστε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το αν θα παίξει. Αλλά η ομάδα που θα κατεβάσουμε θα δείχνει απόλυτα τον σεβασμό μας για το FA Cup. Θα χρησιμοποιήσουμε την δυνατότερη ομάδα που μπορούμε»

«Μπορούσαμε να κερδίσουμε κάποιο κύπελλο την πρώτη μου σεζόν, την δεύτερη δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Δεν θέλουμε να σκορπάμε τις ευκαιρίες, θέλουμε να είμαστε όσο πιο πετυχημένοι μπορούμε. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε πόσο απελπισμένος είναι ο κόσμος για να κερδίσει έναν τίτλο. Έχουμε την ίδια διάθεση και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο.»

O Klopp πανηγυρίζει το γκολ στο Goodison Park πέρυσι
O Klopp πανηγυρίζει το γκολ στο Goodison Park την περασμένη σεζόν

«Μπορείς να ονειρεύεσαι κάθε μέρα.» συνέχισε ο Klopp. «Το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου είναι δεδομένο. Ξέρεις ότι το θες και είμαστε τόσο πεινασμένοι όσο ο κόσμος μας για αυτό, αλλά δεν μπορώ να κερδίσω το FA Cup σε μία συνέντευξη τύπου. Δεν βοηθάει το να λες μεγάλα λόγια πριν από ένα παιχνίδι. Η πίεση είναι δεδομένη και πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε, όπως και να χρησιμοποιήσουμε την ποιότητά μας για να πετύχουμε» πρόσθεσε.

«Η Everton είναι μία νέα ομάδα ήδη. Όταν τους αναλύσαμε είχαν προσθέσει περισσότερα επιθετικά παιχνίδια σε σχέση με την μεταξύ μας αναμέτρηση. Πρέπει να επιρεάσουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Θα έχουμε πιθανώς μεγαλύτερη κατοχή, αν έχει η Everton περισσότερη μάλλον θα είναι έκπληξη. Ο Bolasie επιστρέφει, σημαντικό για αυτούς και ήταν σε πολύ καλό σερί πριν τις 2 ήττες, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Είναι παιχνίδι κυπέλλου, ξέχωρο από την υπόλοιπη σεζόν. Σε ένα παιχνίδι κυπέλλου δεν υπάρχουν φαβορί. Γι’αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το Anfield.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com