Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ποινή τριών χρόνων σε οπαδό της Everton!

Ποινή τριών χρόνων σε οπαδό της Everton!

Εικόνα από παιχνίδι μεταξύ Liverpool και Everton

H αστυνομία του Merseyside επιβεβαίωσε ότι στον Patrick Devlin επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 3 χρόνων από τους αγωνιστικούς χώρους μετά τη σύλληψη του για κατοχή και χρήση καπνογόνου, στο Anfield, τον Δεκέμβρη, στον αγώνα μεταξύ Liverpool και Everton. O 28χρονος ,ο οποίος συνελήφθη στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, εκτός του αποκλεισμού, θα αναγκασθεί να πληρώσει και πρόστιμο 300 λιρών ,συν τα δικαστικά έξοδα, και προφανώς το συμβάν αυτό θα περάσει και στο ποινικό του μητρώο, ως εγκληματική ενέργεια!

Ο επιθεωρητής Simon Irving, διοικητής στον αγώνα, δήλωσε :«Ήταν ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό, το οποίο θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στον οποίο δεν υπήρξαν προβλήματα. O Devlin πλέον θα έχει ποινικό μητρώο εγκληματία και οι συνέπειες στο μέλλον γι’ αυτόν θα είναι αξιοσημείωτες».

Εικόνα από παιχνίδι μεταξύ Liverpool και Everton
Εικόνα από παιχνίδι μεταξύ Liverpool και Everton

«Η γρήγορη αντίδραση του προσωπικού ασφαλείας της Liverpool, συνετέλεσε στην άμεση αναγνώριση του ύποπτου και στη συνέχεια στη σύλληψη του. Αναγνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία τω οπαδών συμπεριφέρεται πολύ καλά, αλλά υπάρχει μια μειοψηφία η οποία συνεχίζει να βάζει τους ίδιους αλλά και άλλους σε κίνδυνο, ανάβοντας τέτοια αντικείμενα στο γήπεδο».

«Θα συνεργαζόμαστε πάντοτε με όλες τις ομάδες για να αναγνωρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους στέλνουμε στο δικαστήριο – όπως και έγινε σε αυτή την περίπτωση. Θα συνεχίσουμε επίσης τη στενή μας συνεργασία με τις ομάδες του Liverpool, για να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια στους αγώνες καθώς και ότι αυτοί θα πρέπει να αποτελούν μια ευχάριστη εμπειρία» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com