Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > H απογοήτευση του Sean Dyche

H απογοήτευση του Sean Dyche

O Sean Dyche με τον Jurgen Klopp

Μπορεί στη Liverpool να είναι όλοι χαρούμενοι επειδή βρήκαν μία αναπάντεχη νίκη στο 94′ απέναντι στην Burnley, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τους Clarets. O προπονητής της Burnley, Sean Dyche, εμφανίστηκε απαρηγόρητος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Liverpool, για τον τρόπο που χάθηκε ένας «κερδισμένος» πόντος χάρη στο γκολ του Ragnar Klavan.

«Νομίζω ότι κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας» είπε ο Dyche. «Νομίζω ότι μετά το πρώτο τέταρτο ειδικά το αξίζαμε. Είμαι πολύ συγχυσμένος με το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος αλλά εντυπωσιασμένος με την φανταστική νοοτροπία μας στο παιχνίδια. Πήγαμε με την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο συναπτό παιχνίδι και κατακριθήκαμε για αυτό, αλλά είδατε όλοι ότι είχαμε κίνητρα και θέληση να δώσουμε ξανά τα πάντα. Ήμασταν φανταστικοί στο θέμα της προσπάθειας που δείξαμε, πολύ καλοί τακτικά, ειδικά στην άμυνα, οπότε υπάρχουν πολλά για να κρατήσουμε, αλλά μένουμε με ένα άσχημο συναίσθημα στο τέλος.»

Ο Klavan πανηγυρίζει για το 1-2.
Ο Klavan πανηγυρίζει για το 1-2.

«Έγινε φασαρία για το γεγονός ότι δεν έπαιξαν δύο παίκτες της Liverpool, αλλά είδα την ομάδα τους και νομίζω ότι οι 4 από τους 5 μπροστά μετακινήθηκαν στην ομάδα για πάνω από 28 εκατομμύρια λίρες, οπότε μάλλον έχουν κι άλλη δύναμη μπροστά, κάποιους καλούς παίκτες!» σχολίασε ο Dyche.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com