Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Περιμένει πως και πως να παίξει ο Van Dijk»

Klopp: «Περιμένει πως και πως να παίξει ο Van Dijk»

Ενθουσιασμένος με τον Van Dijk o Klopp.

Ο Virgil Van Dijk είναι το πρόσωπο των ημερών στην Liverpool, με άπαντες να βρίσκονται στην αναμονή για την μέρα που θα τον δούμε στο γήπεδο με τα κόκκινα της ομάδας μας. Ανυπομονεί και ο ίδιος, όπως μας λέει και ο Klopp, ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα αγωνιστεί ο Ολλανδός.

«Δεν γνωρίζω. Κάναμε μερικά τεστ για να δούμε που βρίσκεται. Αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει βιασύνη» είπε ο ήρεμος Jurgen, πριν αναφερθεί στο τι περιμένει για να βάλει τον Van Dijk μέσα – και τι περιμένει να δει από εκείνον.

van dijk
Ασυγκράτητος ο Van Dijk – ωστόσο ο Klopp συστήνει υπομονή.

«Περιμένει πως και πως να παίξει, όμως πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να αγωνιστεί. Η θέση του στόπερ εξαρτάται από την υπόλοιπη ομάδα. Κάποια θέματα τα λύνεις μόνος σου – τα υπόλοιπα πάνε μαζί με τους υπόλοιπους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συντονιστείς με τους υπόλοιπους για να δουλέψει όλο αυτό» δήλωσε, με το μήνυμα ότι χρειάζεται να προσαρμοστεί πρώτα στην ομάδα να είναι ξεκάθαρο, πριν δώσει ένα στίγμα για το πότε είναι πιθανό να τον δούμε στο γήπεδο.

«Μετά από το παιχνίδι με την Everton έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο. Αυτό θα βοηθήσει, αλλά είναι μακρυπρόθεσμο πλάνο – οπότε δεν είναι σημαντικό το πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι, αλλά το πόσα καλά παιχνίδια θα κάνει. Αυτό με ενδιαφέρει» ήταν τα λόγια του Kloppo.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com